24 Απρ 2016

Απόφαση Σαββίδη που θα συζητηθεί στον ΠΑΟΚ!

Μετά την αλλαγή στάσης για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν φαίνεται πως έχει πάρει άλλη μία απόφαση που θα
προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις εντός συλλόγου.

«Μπερδεμένο» είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την γιορτή των 90 χρόνων και τις… μουρμούρες που υπήρξαν για την οργάνωση της εκδήλωσης, ήρθε και η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη για τις σκέψεις να «κατέβει» η ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Η απόφαση αυτή έχει δυσαρεστήσει μεγάλος μέρος της εξέδρας και φυσικά των οργανωμένων που έβγαλαν και ανακοίνωση, όμως στον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα αλλάξουν ξανά στάση. Ωστόσο, όπως μάθαμε, αυτή δεν είναι η μοναδική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη που… θα συζητηθεί μεταξύ των φιλάθλων.
Πρόκειται για ένα καθαρά αγωνιστικό θέμα, το οποίο όμως έχει απασχολήσει πάρα πολύ και φέτος τον Δικέφαλο. Αναφερόμαστε στον Γιώργο Τζαβέλλα και στην ειλημμένη απόφαση που υπάρχει στην διοίκηση για ανανέωση του συμβόλαιο του!
Ο Έλληνας αμυντικός, παρά τα όσα έγιναν πέρυσι με τον Άγγελο Αναστασιάδη, φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν και είναι από τους πιο καλούς και σταθερούς παίκτες της ομάδας. Ωστόσο, είναι φανερό πως… κάτι έχει σπάσει με την εξέδρα και για αυτό δέχεται συνεχώς κριτική, σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως της εμφάνισης του.
Ο Σαββίδης όμως έχει «λατρεία» για τον Τζαβέλα, τον πιστεύει πάρα πολύ και για αυτό θα τον καλέσει άμεσα για α
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη