12 Απρ 2016

Ο Σαββίδης στη Βουλή, κάνει και επαφές για το Grexit

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στη Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής και θα μιλήσει με την ιδιότητα του
προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας. Φωτορεπορτάζ από την παρουσία του ομογενή επιχειρηματία και των παικτών του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι

H ομιλία που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει πριν δύο εβδομάδες από τον Ιβάν Σαββίδη στα μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή θα δοθεί στις 16:000 την Τρίτη (12/4).

Ο ομογενής επιχειρηματίας-που προσκλήθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής, βουλευτή Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη-θα μιλήσει με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας και θα αναφερθεί κυρίως στο θέμα των επενδύσεων ομογενών στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα και της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου.

Πιθανόν, όμως, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς, δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα. Χθες, μάλιστα αναπτύχθηκε φημολογία ότι μπορεί να μεταβεί και στο Μαξίμου κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.
Παρών στο Παλατάκι

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο Παλατάκι για να παρακολουθήσειτον ημιτελικό του βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και μάλιστα κάθισε δίπλα στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Αντώνη Τσαλόπουλο. Παρόντες ήταν και αρκετοί παίκτες, όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ.ΤΡην παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μϊχελ που με το κινητό του (που έχει θήκη ΠΑΟΚ) κατέγραφε τις αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ.










sport24.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη