21 Απρ 2016

«Αποχή» από το συνέδριο και για τον Κώστα Καραμανλή jr

 Επισφραγίζει τις αποστάσεις

Το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έχει ομιλητή κάποιον Καραμανλή. Και αν η σιωπή του πρώην πρωθυπουργού δεν θεωρείται πλέον είδηση, δεν ισχύει το ίδιο και για τον νεώτερο Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε ο βουλευτής Σερρών προτίθεται να πάρει τον λόγο για να τοποθετηθεί στο επικείμενο συνέδριο.

Η ερμηνεία της στάσης αυτής δεν έχει να κάνει με κάποια στρατηγική σιωπής του νεώτερου Καραμανλή, ο οποίος κάθε άλλο παρά σιωπηλός είναι, αφού ασκεί συνέχεια τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και παρεμβαίνει το τελευταίο διάστημα πολύ συχνά στα ΜΜΕ.

Ο λόγος έχει να κάνει με μία ευρύτερη στάση του στενού πυρήνα των καραμανλικών σε σχέση με τα τελευταία εσωκομματικά δρώμενα που δεν ταιριάζουν, όπως λένε, στην φιλοσοφία τους και στην αντίληψη τους περί πολιτικής.Η απόφαση τους να μην αναμειχθούν καθόλου σε όσα ιλαροτραγικά συμβαίνουν στην βάση του κόμματος είναι ειλημμένη και αυτό απλά θα επισφραγιστεί με την σιωπή , την δεδομένη φάση και του νεώτερου Καραμανλή, o oποίος θα είναι παρών αλλά δεν πρόκειται να πάρει τον λόγο.





parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη