4 Μαΐ 2016

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΝ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ 2-1....ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΟΧΙΜΠΛΑΝΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

Αν και ηττήθηκε με 2-1 στην «Αλιάνζ Αρίνα» από την Μπάγερν Μονάχου, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Μιλάνου στο Champions League, χάρη στο εκτός έδρας γκολ, καθώς στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 1-0.
Ο Τσάμπι Αλόνσο άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 31’, ο Γκριζμάν πέτυχε το χρυσό γκολ της Ατλέτικο στο 54’ και ο Λεβαντόφσκι στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με δύο χαμένα πέναλτι-ένα για κάθε ομάδα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο, με την μπάλα να κοντράρει στον Χιμένεθ να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Όμπλακ για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (34’) η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνεθ στη περιοχή από τον Χιμένεθ, όμως ο Όμπλακ απέκρουσε το πέναλτι του Μίλερ.
Στο 54’  σε αντεπίθεση της Ατλέτικο ο Τόιρες έβγαλε τετ α τετ τον Γκριζμάν με τον Νόιερ, πλάσαρε ψύχραιμα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και δίνοντας την πρόκριση στην Ατλέτικο. Η Μπάγερν ανέβασε την πίεση της και στο 74’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Λεβαντόφσκι να διαμορφώνει το 2-1. Στο 84’ οι Ισπανοί είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν ξανά, όταν ο Τούρκος ρέφερι Τσακίρ έκανε λάθος και έδειξε την άσπρη βούλα σε φάουλ που έγινε στον Τόρες έξω από τη περιοχή, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε το πέναλτι του Φερνάντο Τόρες. Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι το φινάλε η Μπάγερν έκλεισε την Ατλέτικο παίζοντας στο μισό γήπεδο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τρίτο τέρμα και η πρόκριση πήγε στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που περιμένει να μάθει από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι τον αντίπαλο της στον τελικό της 28ης Μαΐου στο Μιλάνο.
Κίτρινες: Μαρτίνεθ – Χιμένεθ
Διαιτητής: Κιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)
Μπάγερν Μονάχου (Πέπε Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ντάγκλας Κόστα (73΄ Κίνγκσλεϊ Κόμαν), Τσάμπι Αλόνσο, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Αλάμπα
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Χιμένεθ, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντεθ (46΄ Φερέιρα-Καράσκο), Κόκε (90΄ Σάβιτς), Σαούλ, Γκριζμάν (82΄ Τόμας), Τόρες
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη