19 Μαΐ 2016

ΠΑΟΚ: Μεταγραφική λίστα για κάθε ανάγκη

Από τα γραφεία της Τούμπας προκύπτει ότι εδώ και λίγες μέρες έχουν “παγώσει” όλες οι επαφές με παίκτες που ανήκουν στο
έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου, καθώς προέχει ο στόχος των πλέι οφ.
Ο Λούμπος Μίχελ έχει περιορίσει τα ταξίδια του προκειμένου να είναι και αυτός κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει πρώτη και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προχωρήσει σε βάθος την προεργασία για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Ίσα-ίσα που συμβαίνει το αντίθετο. Ο πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, έχει πλέον στα χέρια του μία πλήρη μεταγραφική λίστα με πολλές εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση που ο ΠΑΟΚ ψάχνει ποδοσφαιριστή. Και μάλιστα εναλλακτικές λύσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μία.
Όπως στην περίπτωση του Λέο Μάτος, τον οποίο ο Μίχελ έχει κλείσει και θα τον παρουσιάσει μετά τα πλέι οφ, ίσως να υπάρχουν και άλλες. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι ο μεγάλος όγκος των μεταγραφικών κινήσεων θα υλοποιηθεί όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο τόσο σχετικά με την ευρωπαϊκής διοργάνωση που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα περίοδο, όσο και με τον προπονητή. Η γνώμη του Ίβιτς, πάντως, έχει βαρύνουσα σημασία στις αναζητήσεις που γίνονται.
Προτάθηκε ο Ρούμπεν Ριμπέιρο
Στο μεταξύ, ένα ακόμη όνομα παίκτη από την Πορτογαλία έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Ρούμπεν Ριμπέιρο που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα. Ο 28χρονος μέσος θέλει να εξαργυρώσει το καλό εξάμηνο που έκανε στην Μποαβίστα στην οποία πήγε τον Γενάρη και αγωνίστηκε σε 18 συνολικά παιχνίδια. Ο Ριμπέιρο αγωνίζεται στις θέσεις “8” και “10”, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεξί χαφ.
Άρχισε την καριέρα του από την Λεϊσόες και στη συνέχεια έπαιξε διαδοχικά σε Πεναφιέλ, Μπέιρα Μαρ, Πάκος Φερέιρα, Ρίο Αβε, Πάκος Φερέιρα και Ζιλ Βιθέντε από την οποία πήγε στην Μποαβίστα έχοντας μείνει έξι μήνες ανενεργός.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη