26 Μαΐ 2016

Δες τι πρέπει να κάνεις το πρωί για να χάσεις αμέσως κιλά!


Το πρωινό όπως λένε όλοι οι διατροφολόγοι είναι το πιο σημαντικό γεύμα στης ημέρας και δεν πρέπει ποτέ να το
παραλείπουμε! Δες λοιπόν πως αν αλλάξεις κάποιες από τις πρωινές σου συνήθειες θα χάσεις άμεσα και πανεύκολα βάρος!
 Το πιο βασικό είναι να τρως ένα ισορροπημένο πρωινό
Ένα καλό πρωινό γεύμα περιλαμβάνει σίγουρα μια μερίδα πρωτεΐνης, μια μερίδα φρούτων, αλλά και μια μερίδα δημητριακών (υδατάνθρακες). Αυτός όπως καταλαβαίνεις είναι ο ίδανικός τρόπος για να κάψεις λίπος και να μην πεινάσεις και πάλι μετά από λίγες ώρες.

Δυστυχώς, οι περισσότερες από εμάς, πιστεύουμε πως ένα κουλούρι ή μια μπάρα δημητριακών αρκεί για να ξεκινήσουμε την μέρα μας. Αν θέλεις όμως να κάνεις μια σωστή διατροφή, θα πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά στο τραπέζι σου.
Άσε τον καφέ και ξεκίνα το πράσινο τσάι!
Εκτός από τα οφέλη που προσφέρει για την προστασία της καρδιάς μας, το πράσινο τσάι μπορεί να μας ωφελήσει, όπως ήδη μπορεί να γνωρίζεις και στην απώλεια βάρους.
Μια τελευταία μελέτη που διεξήχθη, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι έχει την ιδιότητα να αυξάνει τον ρυθμό με τον οποίο καίμε θερμίδες, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα μας χρησιμοποιεί το λίπος.

Βάλε τις φυτικές ίνες στο πρωινό σου! – 5 γραμμάρια φυτικών ινών αρκούν
Οι φυτικές ίνες πέραν του ότι σε κάνουν να χορταίνεις πιο γρήγορα και καθαρίζουν τον οργανισμό σου, έχουν και σχεδόν μηδενικές θερμίδες.
Και εδώ όμως πάλι κάνουμε το λάθος και της αφήνουμε στην απ’ έξω. Τώρα θα μου πεις και πόσο είναι τα 5 γραμμάρια; Αλλά και για αυτό σου έχω την απάντηση! Μπορείς να εντάξεις στο πρωινό σου ένα μήλο, μισό φλιτζάνι δημητριακά πλούσια σε φυτικές ίνες, ή ακόμη και ένα μπολ με βρώμη και μερικά φρέσκα μούρα.
Μην τρως προϊόντα του εμπορίου!
Μπορεί κάποιες φορές να μην προλαβαίνεις να φας ένα καλό πρωινό στο σπίτι σου αλλά είναι χίλιες φορές καλύτερο αν πρέπει να φας απ΄έξω κάτι να επιλέξεις ένα φρέσκο τρόφιμο από το φούρνο παρά ένα συσκευασμένα Δηλαδή από το να φας ένα συσκευασμένο σάντουιτς καλύτερα να επιλέξεις 2 κουλουράκια Θεσσαλονίκης από το φούρνο. Τα συσκευασμένα τρόφιμα έχουν πολλές κρυφές θερμίδες!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη