20 Μαΐ 2016

Στον καταυλισμό-γκέτο του Ελληνικού εκπορνεύουν παιδιά!!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας Times για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών με το ενδιαφέρον του δημοσιεύματος να
επικεντρώνεται στον καταυλισμό - γκέτο του Ελληνικού, ήρθε σήμερα να προστεθεί η συγκλονιστική καταγγελία του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αλίμου μιλώντας σήμερα στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ κατήγγειλε πως υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, στον παράδρομο της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο πρ. αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο σημείο που τερματίζουν τα λεωφορεία, τις νύχτες συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. "Έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά με το φαινόμενο να είναι πιο έντονο τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

«Υπάρχει ένα σημείο που εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα. Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια, καταλαβαίνετε. Για να το πω δημόσια όμως, έχω μια εικόνα ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω αλλά που έχει βάση».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη