15 Μαΐ 2016

Ξεφτιλίστηκε η Γιουροβίζιον! Το Ισραηλιτικό Συμβούλιο γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση;

Η Επιτροπή της Eurovision ψηφισε το πολιτικό τραγούδι της Ουκρανίας που θρηνούσε για
τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ.
Το τραγούδι που …νίκησε χθες έχει τον τίτλο «1944» και πρόκειται για ένα μοιρολόι που γράφτηκε και αφιερώνεται σε συνεργάτες των ναζί κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, ορισμένους από τους λεγόμενους Τατάρους της Κριμαίας !
Έτσι έχουμε το φαινόμενο, όπου χιλιάδες Τατάροι της Κριμαίας (υπολογίζεται γύρω στις 20.000) παραδόθηκαν στον Χίτλερ και πολέμησαν στο πλευρό των ναζί.
Οι Τάταροι ταυτίστηκαν λοιπόν με την προδοσία.
Χαρακτηριστικό του φαινομένου είναι πως τον Μάρτιο του 2014 «ο Δεξιός τομέας» -ο επιχειρησιακός βραχίονας του νεοναζιστικού καθεστώτος,- κάλεσε όλες τις δυνάμεις των Τατάρων της Ουκρανίας να ενταχθούν στις παραστρατιωτικές οργανώσεις και να πολεμήσουν για τα συμφέροντα της Δύσης,
Κάνεις δεν θρήνησε όμως για τους Νεκρούς την Τατάρων ναζι πριν απο δυο χρόνια

Ο Άγιος Ιγνάτιος (φέρεται να γεννήθηκε πριν από περίπου 300 χρόνια, 1716 ή 1717) τιμάται από τους Έλληνες της Μαριούπολης καθώς στο τέλος του 18ου αιώνα καθοδήγησε 50.000 Έλληνες-Ποντιους που εγκατέλειπαν την Κριμαία, η οποία βρισκόταν υπό τον ασφυκτικό ζυγό των Τατάρων. Τους οδήγησε στη γη της Αζοφικής, όπου ίδρυσαν τη σημερινή Μαριούπολη. Για το θάρρος που επέδειξε και για τον άθλο του, η αυτοκράτειρα Αικατερίνη της Ρωσίας του απένειμε το υψηλό παράσημο, το «αδαμάντινο εγκόλπιο της Παναγίας». Ο Άγιος αποδήμησε στις 16 Φεβρουαρίου 1786. Το 1997 αγιοποιήθηκε από την Ορθόδοξη Ουκρανική Εκκλησία.

Πριν ακριβώς δυο χρόνια το 2014, ο Τατάροι παραστρατιωτικοί μπήκαν στην Ποντιακή Μαριούπολη και εκτέλασαν όποιον έβλεπαν στον δρομο.

Ηταν 9 Μαϊου στην Μαριούπολη και γιορτάζαν την Νίκη κατά του Φασισμού. Κάτι που δεν άρεσε στον νεο ακροδεξιο διοικητη της εθνοφυλακής κι έτσι έστειλε 14 θωρακισμένα οχήματα μαζί με «αγανακτησμένους» του Δεξιού Τομέα και έγινε σφαγη.

Οι κάτοικοι προσπαθησαν να σταματήσουν τα άρματα, αλλα οι εντολές ήταν να ανοίξουν πυρ σε αθώους, όπως έκαναν και οι γερμανοί ΝΑΖΙ στην Ελλάδα το 1940
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη