10 Μαΐ 2016

Έπιασαν Σκοπιανό δράστη σοβαρού τροχαίου

Κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς και κινούνται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην γειτονική
χώραΕπί έντεκα ολόκληρα χρόνια αναζητούσαν οι αρχές της ΠΓΔΜ έναν Σκοπιανό που είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο δυστύχημα το 2005, αλλά είχε σταθεί αδύνατο να τον εντοπίσουν. Όπως αποδείχθηκε, είχε καταφέρει να περάσει τα σύνορα και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Ο 37χρονος αναζητούνταν από τις αρχές της πατρίδας του με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος το διαπίστωσαν όταν εμφανίστηκε στους Ευζώνους του Κιλκίς, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν. Ο Σκοπιανός φυγάς κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς και κινούνται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην γειτονική χώρα.

*** Καταζητούμενος από τις αρχές της Γαλλίας ήταν και ένας 27χρονος Αλβανός που εντ οπίστηκε στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που διέταξε την έκδοσή του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη