22 Μαΐ 2016

"Απασφάλισε" ο Βορίδης: "Όσα δεν έδωσε ο ΓΑΠ, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς, τα έδωσε ο Τσάβες της Μεσογείου και ο Κομπανιέρο του Μαδούρο"

"Απασφάλισε" από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, καθώς εξαπέλυσε "μύδρους"
κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής, σε μια αποστροφή του λόγου του απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε μεταξύ άλλων "ότι οι δανειστές ζήτησαν να μπουν ως συνδιαχειριστές στο δημόσιο πλούτο από τον Γιώργο Παπανδρέου, με 18% έλλειμμα, το ζήτησαν από τον Παπαδήμο, για να κάνουν τη μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους, που έχει γίνει ποτέ μέσω του PSI, το ζήτησαν από το Σαμαρά, δε τους το έδωσε, αλλά για τα 5,6 δισ ο Τσάβες της Μεσογείου, ο ιστορικός κληρονόμος του Άρη Βελουχιώτη ο οραματιστής του Τσε Γκεβαρα ο πρωθυπουργός της Αριστεράς το έδωσε". 



Άγρια κόντρα με Πολάκη

Εν τω μεταξύ, εξακολουθώντας να είναι το ίδιο επικριτικός προς την κυβέρνηση ο κ. Βορίδης, επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι ο τελευταίος, έχει φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη.

Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού ήταν άμεση καθώς είπε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: «κύριε Βορίδη, είστε  καλός συνδικαλιστής. Είχατε περάσει από τα πανεπιστήμια.  Εγώ στο γραφείο μου έχω τη φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη, εσύ όμως έχεις φωτογραφηθεί με φωτογραφία του Γιώργου Παπαδόπουλου, λέγοντας 'να γκρεμίσουμε ότι και όποιον μας σταματήσει'».

Στη συνέχεια ζητώντας ξανά το λόγο ο κ. Βορίδης είπε: «Είμαι πολύ ανεκτικός στην πολιτική κριτική. Βρίστε με, πείτε για Παπαδόπουλους, για τσεκούρια, πείτε ότι θέλετε. Δεν με απασχολούν. Τα αντιπαρέρχομαι πολιτικά. Μην μου λέτε κουβέντες για ζητήματα ακεραιότητας και εντιμότητας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη