10 Μαΐ 2016

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!!!!

Στα ψιλά της επικαιρότητας τείνει να περάσει η χθεσινοβραδινή αιφνίδια  επίσκεψη του πρωθυπουργού στον  Πρόεδρο της 
Δημοκρατίας στον απόηχο της συνεδρίασης του  Eurogroup  το οποίο παρέπεμψε τις οριστικές του αποφάσεις για την  24η  Μαϊου. Τόσο ο Τσίπρας  όσο και ο  Παυλόπουλος ανέφεραν ότι  η συνάντηση τους έγινε μετά τα τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού στους πολιτικούς  αρχηγούς.  Πληροφορίες του parapolitika.gr  αναφέρουν  ότι ο Τσίπρας του ζήτησε να συναντηθούν  κατά μόνας ή  σε συμβούλιο  υπό τον  Παυλόπουλο κι εκείνοι αρνήθηκαν.
Ιδίως δε  ο Κυριάκος  Μητσοτάκης  όχι μόνον  ξέκοψε οποιαδήποτε  τέτοια κουβέντα αλλά θα τον καταγγείλει εάν  αποφασίσει  τις επόμενες εβδομάδες να προκηρύξει δημοψήφισμα. Επί του προκείμενου  στη  ΝΔ λένε  ότι  ο Μητσοτάκης   θα  ζητήσει από τους ψηφοφόρους της παράταξης  να μην προσέλθουν  καν σε κάλπες – φιάσκο  όπως θα τις χαρακτηρίσει.  Είναι  τέτοιο το ενδιαφέρον  του   Τσίπρα να βάλει στο κάδρο τους  άλλους  αρχηγούς  που  χθες  στον  ΠτΔ  είπε: «  Όπως δήλωσα και στους πολιτικούς αρχηγούς θα είμαι στη διάθεση τους για περαιτέρω εξειδίκευση και ενημέρωση, όμως κυρίως για να ανοίξει και ένας ουσιαστικός διάλογος στον τόπο, πέρα από τις αντιπαραθέσεις που πάντοτε υπάρχουν διαφορές…». 
Το ίδιο είχε πει και προχθές  απευθυνόμενος προσωπικώς στον  Μητσοτάκη  στην πρωτολογία του και τη δευτερολογία του.  Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν του απάντησε καν,  ούτε πρόκειται να  αφήσει οποιαδήποτε  υποψία συμπόρευσης με την  κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ  - ΑΝΕΛ  ακόμη και αν τα πράγματα εξελιχθούν οριακά.
Ακόμη  το φυσάνε και δεν κρυώνει στη  Συγγρού το περυσινό πάθημα. Τέλος, τη συνάντηση  Παυλόπουλου  - Τσίπρα απασχόλησε  και η μετάθεση ευθυνών στον ΠτΔ της ενεργοποίησης των  προληπτικών  μέτρων  όχι με νόμους αλλά με  Προεδρικά  Διατάγματα.  Εκεί υπήρξε  μεγάλη δυσφορία από πλευράς  Προέδρου.
ΔΓΙΑΝΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη