9 Ιουν 2016

Ριζικός ανασχηματισμός Τζιτζικώστα με το βλέμμα στο 2019

Ετοιμάζεται για νεα θητεία στην Περιφέρεια το 2019 ο Τζιτζι

Νέο σχήμα στην διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στην διοίκηση παρέμειναν οι δύο από τους έξι θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, ενώ άλλαξαν ρόλοι και οι περισσότεροι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες.

 Ειδικότερα, στη θέση της ως Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης παραμένει η Αθηνά Αηδονά.

 Ο Φάνης Παπάς από αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ορίζεται αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας. Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ορίζεται ο Κώστας Γιουτίκας. Τουρισμού και Πολιτισμού ο Αλέξανδρος Θάνος, Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης η Γερακίνα Μπισμπινά και Μεταφορών και Επικοινωνιών ο Δημήτρης Χατζηβρέττας.

Δημιουργήθηκε ανεξάρτητος τομέας Κοινωνικής Συνοχής Προσφυγικού και Μεταναστευτικού για όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον οποίο συντονιστής αναλαμβάνει ο Χάρης Αηδονόπουλος.

Σχετικά με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι άλλαξαν χαρτοφυλάκιο, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος αναλαμβάνει τον τομέα των υποδομών και των Δικτύων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, αναλαμβάνει τη Βιομηχανία, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου τον Αθλητισμό και ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, παραμένουν ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Προγραμματικό Σχεδιασμό, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, στον τομέα Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού και ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, στο Χωροταξικό Σχεδιασμό.

«Στην πολιτική διοίκηση, δεν υπάρχει μονιμότητα. Υπάρχουν συγκεκριμένες αποστολές που ξεκινάνε και ολοκληρώνονται. Υπάρχουν και δυνατότητες για τον καθένα να δοκιμαστεί και να κριθεί. Αυτό είναι το πολιτικό και αξιακό μας πλαίσιο, αυτός είναι και ο προσωπικός αξιακός μου κώδικας», τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων Αντιπεριφερειαρχών ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη