9 Ιουν 2016

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για δύο σεζόν αλλά δεν κατάφερε να βάλει το στίγμα του. Παρότι σ' αυτό το διάστημα συμμετείχε σε 50 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η προσφορά του στον Δικέφαλο ήταν πολύ μικρή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο και να μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.




Ο λόγος για τον Εγιάλ Γκολάσα που, αν αληθεύουν οι πληροφορίες από το Ισραήλ, δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας “one”, tτόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.
Με βάση τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο αθλητικός διευθυντής της Μακάμπι, Ζόρντι Κρόιφ (γιος του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος είχε φτάσει κοντά στο να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ από το ίδιο πόστο) έχει επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να πάρει στην ομάδα του τον Γκολάσα.
Ο 26χρονος μέσος αρέσει ακόμη στον ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ Ελί Ταμπίμπ αλλά και τον προπονητή Ραν Μπεν Σίμον και σκέφτονται να κάνουν κρούση στον ΠΑΟΚ. Ο συντάκτης του κειμένου δίνει προβάδισμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επισημαίνοντας ότι ο Γκολάσα έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη