22 Ιουν 2016

Ποιος Κρέσπο; Σκάει "βόμβα" από Ιβάν στην άμυνα!

Παίκτες πηγαίνουν και έρχονται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ
προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Στόχος είναι το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό μέσα στο επόμενο 10ήμερο, αλλά είναι πολύ πιθανό το μεγάλο "μπαμ" να καθυστερήσει λίγο.

Στην τελευταία σύσκεψη που είχε γίνει για τα μεταγραφικά στην Τούμπα, οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν αποφασίσει να ρίξουν το πολύ χρήμα για την απόκτηση ενός επιθετικού από το …πάνω ράφι, ωστόσο φαίνεται ότι οι προτεραιότητες αλλάζουν.

Όχι ότι δε θα έρθει στράικερ με μεγάλο συμβόλαιο, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportDog, στον Δικέφαλο ψάχνουν και για ένα στόπερ - όνομα, που θα προορίζεται για τον νέο ηγέτη της άμυνας.

Αυτός, φυσικά, δεν πρόκειται να είναι ο 29χρονος Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, η υπόθεση του οποίου προχωράει και αναμένεται άμεσα στην Τούμπα ως "αντί-Βίτορ". Ο άσος της Άστον Βίλα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λούμπος Μίχελ και ήδη κάποιοι μέσα στην ομάδα τον έχουν "βαφτίσει" ως τον "Ισπανό Τζαβέλλα", αφού κι αυτός ξεκίνησε από αριστερός μπακ και έγινε στην πορεία στόπερ.

Ο Κρέσπο, όμως, δεν προορίζεται για τον "ογκόλιθο" της άμυνας του ΠΑΟΚ, καθώς αυτόν τον ρόλο αναμένεται να έχει άλλος ποδοσφαιριστής με πιο "βαρύ" βιογραφικό.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν στην αγορά έναν στόπερ πιο ακριβό, πιο ψηλό και πιο "κλασάτο". Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη μεταγραφή να ανεβάσει αρκετά το μπάτζετ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει δώσει το "οκ" για την άφιξη ενός δυνατού ονόματος στην Τούμπα. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη