6 Ιουν 2016

Ο Παγκόσμιος Νόμος του Ιωσήφ

Πίστη και προσευχή λοιπόν!!!

Του Τεύκρου Σακελλαρόπουλου (Teucris)
Για να χαριτολογήσουμε και λίγο πολιτικολογώντας θα ήθελα να σκεφθείτε το εξής:

Εάν υποστηρίζετε πως αυτή η κυβέρνηση αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να αποδεχθεί τους σκληρούς όρους των δανειστών και πως φροντίζει τα Ελληνικά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο οφείλετε να την υποστηρίξετε επιτυγχάνοντας τους στόχους σας και βελτιώνοντας τη ζωή σας πλουτίζοντας έντιμα. Άλλωστε θα πρέπει να παραδεχθείτε πως οι “άλλοι” (Ευρωπαίοι, ΔΝΤ κλπ) είναι καλύτεροί σας και ισχυρότεροι. Το σηκώνει ο οργανισμός σας αυτό;
Εάν πάλι υποστηρίζετε πως αυτή η κυβέρνηση κάνει τα πάντα προκειμένου να διαλύσει την οικονομία και την χώρα για να μείνει δια παντός στην εξουσία εξουσιάζοντας φτωχούς πάλι θα πρέπει να αγωνιστείτε να της ανατρέψετε τα σχέδια επιτυγχάνοντας τους στόχους σας και πλουτίζοντας επίσης έντιμα. Άλλωστε θα πρέπει να παραδεχθείτε πως οι “άλλοι” (γνωστοί αυτοί κλπ) είναι καλύτεροί σας και ισχυρότεροι. Το σηκώνει ο οργανισμός σας αυτό;
Εάν δεν σας απασχολεί τι κάνει η κυβέρνηση τότε μην ανησυχείτε καθόλου. Ζείτε ούτως ή άλλως στον κόσμο της ευδαιμονίας και ότι και εάν συμβεί το ίδιο θα είναι. Άρα ο οργανισμός σας σηκώνει οτιδήποτε.
Συνεπώς το πρόβλημα, δεν είναι της κυβέρνησης (και κάθε κυβέρνησης και το τονίζω αυτό) αλλά καθαρά δικό σας. Άλλωστε είστε άξιοι της μοίρας σας.
Σε κάθε όμως περίπτωση ισχύει ο θαυμαστός παγκόσμιος νόμος του Ιωσήφ:
- Ιωσήφ προς τα αδέλφια του-ΓΕΝΕΣΙΣ 50:20
  וְאַתֶּם, חֲשַׁבְתֶּם עָלַי רָעָה; אֱלֹהִים, חֲשָׁבָהּ לְטֹבָה, לְמַעַן עֲשֹׂה כַּיּוֹם הַזֶּה, לְהַחֲיֹת עַם-רָב.
“Εσείς σκεφτήκατε να μου κάνετε κακό, ο Θεός όμως το μετέτρεψε σε καλό, για να κάνω αυτό που γίνεται σήμερα, να διατηρήσω δηλαδή στη ζωή έναν πολυάριθμο λαό.”
Κόψτε λοιπόν το λαιμό σας, πάψτε τη μυξόκλαψα και βρείτε λύσεις, κάνετε εκείνο, το οποίο πρέπει και αφήσετε τους (όποιους) “άλλους” να απεργάζονται σχέδια εναντίον σας διότι μπορεί η πρόθεσή τους να είναι να σας κάνουν κακό, ο Θεός όμως το σχεδίασε για καλό, αρκεί να το πιστεύετε, όπως και ο Ιωσήφ.

Cohen.gr 
Δευτέρα 6.6.2016
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη