17 Ιουν 2016

Εκεί θα παίζει του χρόνου ο Βέλλιος!

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ όλων των εποχών στην Ελλάδα, όμως φαίνεται πως φτάνει, επιτέλους,
στο τέλος του!
Όπως αναφέρει η έγκυρη σε μεταγραφικά θέματα ιστοσελίδα footballleagueworld, το deal μεταξύ του Απόστολου Βέλλιου με τη Νότιγχαμ έκλεισε, με τον Έλληνα επιθετικό να επιστρέφει στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Αγγλικό δημοσίευμα, επιβεβαιώνει στο ακέραιο τα πάντα και μάλιστα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Νότιγχαμ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα footballleagueworld, το deal μεταξύ των δύο πλευρών «κλείδωσε» με τους Αγγλους να υποστηρίζουν πως ο Βέλλιος έπειτα από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο μεγάλο νησί για να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα αυτό γίνεται λόγος και για το ποσό που θα εισπράξει ο Ηρακλής από την πώληση του 23χρονου επιθετικού, το οποίο φτάνει στις 950.000 λίρες, με τους Αγγλους να τονίζουν πως ενεργό ρόλο στο deal έπαιξε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που ως γνωστόν βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει το 80% των μετοχών της Νότιγχαμ.
Τέλος, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας footballleagueworld, αναφέρει πως επόμενο βήμα για την Φόρεστ είναι να κλείσει το θέμα του τεχνικού, αφού παραμένει «ακέφαλη», με τον Τζιανφράνκο Ζόλα να είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη