6 Ιουν 2016

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΛΗΣΕ!!!

 Εντολή Ιβάν: Τέτοιους παικταράδες θέλω στην ομάδα!
Οι Μίχελ και Ίβιτς …δεν πίστευαν στα αυτιά τους με όσα τους είπε ο Σαββίδης. Τι τους ζήτησε για τις μεταγραφές και η αποκάλυψη για τα λεφτά.
Αποφασισμένος να «τινάξει την μπάνκα» στον αέρα φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού, τόσο στον Λούμπος Μίχελ όσο και στον Βλάνταν Ίβιτς.
Σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε στον ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, έγινε συζήτηση για τον σχεδιασμό του ρόστερ και για τους παίκτες που πρέπει να έρθουν άμεσα στην Τούμπα, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Στόχος του Δικεφάλου άλλωστε, όπως ανέφερε και δημόσια μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ ο Σαββίδης, είναι η είσοδος της ομάδας στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτό είναι το… τρελό όνειρο του Ιβάν και θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να το πραγματοποιήσει. Και όταν το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ λέει πως θα κάνει τα πάντα, το εννοεί και αυτό το κατάλαβαν πολύ καλά τόσο ο Μίχελ όσο και ο Ίβιτς, στην πρόσφατη συνάντησή τους. Σε αυτή λοιπόν την συζήτηση, ο Σαββίδης ζήτησε να γίνουν όποιες μεταγραφές χρειάζονται για να μπει η ομάδα στους Ομίλους, ενώ δεσμεύτηκε πως θα ρίξει… χρήμα για να έρθουν στην Τούμπα οι πρώτες επιλογές της λίστας τους.
Μάλιστα, όπως έχει διαρρεύσει, από τον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν δύο… μπαμ το φετινό καλοκαίρι, αφού θεωρούν πως χρειάζονται μεταγραφές από το «πάνω ράφι» τόσο για την θέση του επιθετικού όσο και για αυτή του επιτελικού χαφ, δηλαδή του «10αριου»!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη