17 Ιουν 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Παίρνει τον «μάγο» της Super League o Ιβάν Σαββίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές μόνο από το εξωτερικό μέχρι τώρα, ωστόσο μία από τις επόμενες κινήσεις του θα αφορά άσο από
την Ελλάδα που έκανε πολλά «μαγικά» την περασμένη σεζόν!
Με εντυπωσιακή ταχύτητα κινούνται τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Λούμπος Μίχελ φαίνεται πως έχει δουλέψει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα πλέον σχεδόν κάθε μέρα να προκύπτει και μία καινούρια συμφωνία.
Μέχρι στιγμής, βέβαια, στην Τούμπα φτάνουν μόνο παίκτες από το εξωτερικό, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες πως οι Θεσσαλονικείς κοιτούν αρκετές περιπτώσεις και από την Ελλάδα.
Άλλωστε, ο Δικέφαλος πολύ συχνά ψωνίζει παίκτες από την ελληνική αγορά και όχι μόνο γηγενείς, αφού στην Τούμπα προσπαθούν να αποκτήσουν και ξένους παίκτες που βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ και δείχνουν ικανοί για το παραπάνω βήμα. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Ουαρντά του Παναιτωλικού, ο οποίος δεν έχει βγει από τη λίστα των «ασπρόμαυρων» από τότε που μετακόμισε στο Αγρίνιο.
Ο Αιγύπτιος άσος αρέσει πολύ στους Θεσσαλονικείς, ενώ και ο ίδιος έχει δείξει έμπρακτα (είχε βρεθεί στο γήπεδο στους τελικούς βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό) ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου για να αποδείξει την αξία του.
Πρόκειται, άλλωστε, για μία εξαιρετική περίπτωση, καθώς το ταλέντο του 23χρονου βιρτουόζου μεσοεπιθετικού δεν κρύβεται και σίγουρα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν που πέρασε είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ (δύο στην Ξάνθη και από ένα σε Αστέρα, Ηρακλή, Ολυμπιακό), ενώ είχε και 2 ασίστ με Ηρακλή και Καλλονή.
Αν ο Παναιτωλικός δεν ζητήσει κάποιο τρελό ποσό, η μεταγραφή θα προχωρήσει…

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη