12 Ιουλ 2016

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παντρεύεται τη Σόνια Σαββίδη στις 3 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας και Σόνια έσονται εις σάρκαν μίανΤης Πέννυς Κουλιζάκου - Secret - Εφημερίδα Παραπολιτικά

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σόνια Σαββίδη. Το ζευγάρι μετρά αρκετό καιρό μαζί, ενώ ήδη η επισημοποίηση της σχέσης τους έχει γίνει από τις αρχές του χρόνου, οπότε αρραβωνιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των οικογενειών τους.

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που κοσμεί από τότε το δεξί χέρι της 29χρονης Σόνιας σύντομα θα «επισκιαστεί» από τη βέρα της, αφού το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Στο Μυστήριο, που θα τελεστεί στον Πλαταμώνα, καλεσμένοι θα είναι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες του Ανδρέα και της Σόνιας, αλλά και επιχειρηματίες και πολιτικοί οι οποίοι θα φθάσουν τα 150 άτομα. Οι πρώτες προσκλήσεις, μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στους παραλήπτες τους, ώστε να τους προλάβουν πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Την τελετή θα «συνοδεύσει» παραδοσιακό γλέντι που θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Κουμπάροι θα είναι δύο καλοί φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού, που χρόνια τώρα στέκονται στο πλάι του. Η μία θα είναι η Γιούλη Στυλιανίδη, σύζυγος του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, και ο άλλος ο Λάζαρος Αγγελίδης, χρόνια φίλος του γαμπρού, από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ.


ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Η σχέση του Ανδρέα Παπαμιμίκου και της Σόνιας Σαββίδη σίγουρα δεν ήταν εύκολη, όμως, από ό,τι φαίνεται, αυτό ήταν που έδεσε τους δύο νέους ακόμη περισσότερο. Το -μέχρι πρότινος- στέλεχος της «γαλάζιας» παράταξης ζούσε τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα, σε αντίθεση με την καλή του, που αποτελεί το alter ego του θείου της, Ιβάν Σαββίδη, και ζει στη Θεσσαλονίκη.

Με τη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει, τις έντονες καταστάσεις που βίωνε τους τελευταίους μήνες της θητείας του στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και το φορτωμένο με πολλές ευθύνες και συμφωνίες πρόγραμμα της Σόνιας Σαββίδη να αποτελούν τα μοναδικά «αγκάθια» στη σχέση τους, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν τον φόβο «Πώς θα αντέξουν;». Οι επαγγελματικές δραστηριότητες της 29χρονης Σόνιας, μάλιστα, επεκτείνονται και εκτός αυτών του θείου της, αφού ασχολείται και με το εμπόριο γούνας από την Καστοριά στη Ρωσία και πρόσφατα μπήκε και στον χώρο των beach bars στη Χαλκιδική.

Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τους τελευταίους μήνες πέρασε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, με την έντονη κρίση που ξεκίνησε την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας να κορυφώνεται στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και εκείνον να οδηγείται σε παραίτηση. Ωστόσο, η όμορφη Θεσσαλονικιά στάθηκε δίπλα στον σύντροφό της με ιδιαίτερη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα σε αυτές τις τόσο άγνωστες για αυτήν καταστάσεις. Μέχρι που αυτές τελείωσαν… Οι φόβοι των δικών τους ανθρώπων όχι μόνο δεν επαληθεύθηκαν, αλλά τελικά εκείνες οι δύσκολες στιγμές ήταν που έφεραν το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά



Ο γαμπρός πλέον έχει αφήσει στην άκρη -έστω και προσωρινά- την πολιτική του καριέρα και ασχολείται αποκλειστικά με το επάγγελμά του. Μάλιστα, από τις πρώτες στιγμές της παραίτησής του από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είχε κάνει γνωστό πως θα επέστρεφε στη δικηγορία. Ετσι και έκανε. Από τότε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μοιράζει τον επαγγελματικό του χρόνο στα δικηγορικά του γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Η 29χρονη γόνος είναι κόρη του πρώτου εξαδέλφου του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδη. Γεννημένη στο Κουρσκ της Ρωσίας, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια μπήκε στη Νομική. Σήμερα είναι το δεξί χέρι του θείου της και εκτελεί χρέη συμβούλου ως δικηγόρος και σύμβουλος επενδύσεων, αλλά και μεταφράστριας, ενώ τον συνοδεύει πάντα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα ταξίδια του
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη