5 Ιουλ 2016

Ποιος κρύβεται πίσω από την άγνωστη κυπριακή εταιρεία που διεκδικεί ένα από τα 4 κανάλια!

Η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ, αγνώστων λοιπών στοιχείων αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη ανάμεσα στους διεκδικητές των 4 τηλεοπτικών καναλιών.
Ωστόσο σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες και στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ η εταιρεία φαίνεται να σχετίζεται με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Συγκεκριμένα αν και στην αίτηση αναφέρονται τα ονόματα των δικηγόρων Φίλιππου Χατζηφιλίππου, Αθανάσιου Δάμη και Ναταλίας Καλογερή, προκύπτει ότι η εταιρεία είναι θυγατρική της S.N.P. Southeast Network Public Limited, με έδρα την Κύπρο.
Η εταιρεία αυτή είναι εισηγμένη πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, στη μη ρυθμιζόμενη αγορά και έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό 99% τον κ. Νικόλαο Ντάβαρη κάτοικο Βορείων Προαστίων στην Αθήνα.
Ο συγκεκριμένος βασικός μέτοχος συμμετέχει με μικρό ποσοστό στον Τηλεοπτικό Σταθμό Star, εμφανίζεται ως μέτοχος Ραδιοφωνικού σταθμού και συμμετέχει σε ΔΣ εταιριών του ομίλου Βαρδινογιάννη.
Ωστόσο η οικογένεια Βαρδυνογιάννη κατέθεσε αίτηση και για το STAR αλλά και μέσω της συμμετοχής της στο Mega. Ωστόσο το Mega όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι δύσκολα θα πάρει άδεια αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη στέγαση άδειας που θα λάβει άλλος υποψήφιος που μετέχει στο διαγωνισμό.


(crashonline.gr Με πληροφορίες από bankingnews.gr)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη