6 Ιουλ 2016

Πανικός στα Media...Αυτά είναι τα πέντε κανάλια που δεν παίρνουν τηλεοπτική άδεια???

Σύμφωνα με την 
kontranews,  το MEGA έχει καταθέσει τυπικά φάκελο για να μην αντιμετωπίσει η διοίκηση της Τηλέτυπος κατηγορίες για απιστία. Το MEGA κατέθεσε το φάκελο, χωρίς να περιλαμβάνει το πιστοποιητικό τραπεζικής ενημερότητας, που είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο «Alpha» τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται με τους μετόχους της εταιρείας.
Εκτός διαγωνισμού αναμένεται να βρεθεί και ο ΣΚΑΪ εξαιτίας της συμμετοχής του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αλλά και των προβλημάτων που σχετίζονται με τη μεταβίβαση του σταθμού. Όπως έχει δηλώσει ο Νίκος Παππάς κάποιοι κοιμήθηκαν με περιφερειακή άδεια και ξύπνησαν με πανελλαδική, όπως ο Γ. Καρατζαφέρης που αποκλείεται και αυτός καθώς ο φάκελός του ήταν ελλιπέστατος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε καταβάλλει καν το απαιτούμενο παράβολο των 30.000 ευρώ.
Ένα ακόμη εν λειτουργία κανάλι, το «Ε» αναμένεται να τεθεί εκτός διαγωνισμού εξαιτίας της ασάφειας που παρουσιάζει το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.
Όλα αυτά βέβαια πρέπει να επιβεβαιωθούν και στην πράξη...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη