19 Αυγ 2016

ΣΟΚ:Πα- τέρας έκανε μαύρη στο ξύλο την κόρη του χρησιμοποιώντας τη χοντρή αλυσίδα που ¨....

Έκανε μαύρη στο ξύλο την κόρη του χρησιμοποιώντας τη χοντρή αλυσίδα που δένει το λυκόσκυλο του Τα όσα βίωσε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του πα-τέρα της – πριν από μερικούς μήνες είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει κλέβοντας μαχαίρια από κατάστημα εστίασης και αναψυχής (το θέμα είχε φέρει επίσης στο προσκήνιο ο “Κόσμος”) – θα μείνουν βαθειά χαραγμένα στη μνήμη της.

Ο πα-τέρας της, ο οποίος έχει εμμονές και θεωρεί πως η κόρη του θέλει να του φάει την περιουσία, τελώντας υπό την επήρεια αλκοόλ φτάνοντας στο σπίτι του αφαίρεσε την χοντρή αλυσίδα με την οποία δέν&epsi lon;ι ένα λυκόσκυλο που έχεις την κατοχή του και επιτέθηκε στην κόρη του την οποία άρχισε να χτυπά και να βρίζει.

Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Διαμέρισμα της Πάτρας – προσαρτήθηκε στο Δήμο Πατρέων με την εφαρμογή του Καλλικράτη – και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ η κοπέλα γλύτωσε τα χειρότερ&alph a; χάρη στην επέμβαση κατοίκων της περιοχής.

Η υπόθεση έχει και προϊστορία καθώς όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο ο «κόσμος» ο πα-τέρας της κοπέλας είχε προσπαθήσει ξανά να τις αφαιρέσει τη ζωή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη