30 Αυγ 2016

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΠΟ: «Παραιτηθείτε...» - Έφυγαν ήδη οι πρώτοι!

Ξεκίνησε το τσουνάμι αποχωρήσεων στην ΕΠΟ, με το νομικό της Ομοσπονδίας να απαιτεί την παραίτηση των διωκόμενων
για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο κορυφαίος συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος, τον οποίο είχε προσλάβει η ομοσπονδία για την υπερασπιστεί στην προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο Ελλάδας, ξεκαθάρισε στους έξι κατηγορούμενους - μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, για το θέμα της κάρτας υγείας, ότι πρέπει να παραιτηθούν.

Μπαίνοντας στο Δ.Σ. ο δικηγόρος Νίκος Αλιβιζάτος είπε: «Με αυτές τις εξελίξεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε».

Γενικότερα, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, με τον Γιώργο Καραμελίδη, που είναι ένας από τους έξι έκπτωτους, να ρωτάει αν θα υπάρχει κάποια επίπτωση με την παραίτησή τους. Και ο Αλιβιζάτος τους απάντησε: «Φυσικά και θα υπάρχουν επιπτώσεις και στις Ενώσεις. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εσάς, η παραίτηση είναι ο μόνος δρόμος».
Μάλιστα, ήδη ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), όπως παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), τον οποίο διαδέχθηκε ο Δαμιανός Γαβριηλίδης.
Επίσης ορίστηκε Γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Παππάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Θέση που ήταν κενή από τον προηγούμενο Μάιο μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Δημητρίου.
Οι 6 που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεσης της κάρτας υγείας είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Γιάννης Οικονομίδης και Νίκος Προύντζος. Και φυσικά μένει να δούμε την αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη που μέχρι πρόσφατα έλεγε πως δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί και θα είναι κανονικά υποψήφιος στις εκλογές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη