16 Αυγ 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥΠΕΡ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. 
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ.

Οργιάζουν οι φήμες πως είναι θέμα ωρών ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε μια σπουδαία προσθήκη. Αυτή θα αφορά πιθανότατα παίκτη της επιθετικής γραμμής και ίσως ολοκληρωθεί εγκαίρως για να δηλωθεί ο παίκτης ως η μοναδική αλλαγή που επιτρέπεται στη λίστα της UEFA εν όψει των αγώνων με την Αρούκα για τα playoffs του Europa League.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά τα ονόματα που κυκλοφορούν, για την ώρα ως φήμες, προϊδεάζουν πως ο παίκτης που θα έρθει θα διαθέτει μεγάλο όνομα και θα έχει πλούσιο βιογραφικό. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του 32χρονου Βραζιλιάνου Βάγκνερ Λοβ, που παραχωρείται από τη Μονακό μετά την επιστροφή του Φαλκάο, του συμπατριώτη και συνομήλικού του Νίλμαρ που ανήκει στην Αλ Νασρ, του επίσης 32χρονου Μαροκινού Μαρουάν Σαμάκ που έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, όπως και ο 32χρονος Τογκολέζος Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ και του 28χρονου Νιγηριανού με αγγλικό διαβατήριο Βίκτορ Ανιτσέμπε που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ.

Στα των υπόλοιπων θέσεων, ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Κάρλος Μανέ απασχολεί δεδομένα τους Πειραιώτες, ενώ φουντώνουν οι φήμες για τον 27χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Μαουρίσιο της Λάτσιο, που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πάουλο Μπέντο. Αμφότεροι είναι εφικτό να αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη