21 Αυγ 2016

Αυτή είναι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΟΒΙΑ της "χρυσής" Κατερίνας Στεφανίδη!!!


Μια από τις κορυφαίες άλτριες στον κόσμο έχει υψοφοβία. Κι όμως. Μπορεί να ακουστεί τρελό, όπως λέει και η ίδια, αλλά είναι
αλήθεια: η Κατερίνα Στεφανίδη φοβάται τα ύψη! Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) στις 9 Μαρτίου 2016.
«Μπορεί να ακουστεί περίεργο για μια άλτρια του επί κοντώ, αλλά φοβάμαι τα ύψη. Ακόμη κι αν είμαι 60 εκατοστά από το έδαφος, φρικάρω! Ήμουν πάνω σε μια σκάλα τις προάλλες και βοηθούσα τον άνδρα μου να βιδώσει κάτι στο σπίτι μας. Δεν μπορούσα να φτάσω από το δεύτερο σκαλί και ήταν αδύνατο να ανέβω στο τρίτο. Αν είμαι ψηλά, ζαλίζομαι και έχω ναυτία και φοβάμαι πως θα πέσω. Είναι περίεργο γιατί ποτέ δεν αισθάνθηκα να φοβάμαι τα ύψη όταν κάνω επί κοντώ. Νομίζω αισθάνομαι να έχω περισσότερο έλεγχο. Ξέρω, ακούγεται τρελό».
Εκτός όμως από την υψοφοβία η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και... ξεχασιάρα! «Πάντα είχα πολύ καλή μνήμη. Στο σχολείο συχνά διάβαζα κάτι και μπορεί να το θυμόμουν από την πρώτη φορά. Αλλά συχνά ξεχνάω που έχω παρκάρει το αυτοκίνητό μου ή που αφήνω τα κλειδιά μου. Μπορεί να είμαι αφηρημένη ή έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου.
Πριν μερικούς μήνες, θυμάμαι, μετά από ένα ταξίδι πήγα σε ένα μανάβικο. Καθώς έβγαζα τις τσάντες από το αυτοκίνητο για να της μεταφέρω σπίτι, έριξα τα κλειδιά στη σακούλα με τα κρεμμύδια και τις ντομάτες. Τα έβαλα όλα μαζί στο ψυγείο. Δεν μπορούσα να θυμηθώ που έχω βάλει τα κλειδιά μου για σχεδόν δυο μέρες! Μόνο όταν ο άνδρας μου με ρώτησε αν κοίταξα στο ψυγείο τα βρήκα. Έχω χάσει δεκάδες μπουκάλια με νερό ενώ ήμουν στο κολέγιο. Άφησα ακόμα και ρούχα σε μίτινγκ. Είμαι αρκετά αφηρημένη».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη