25 Σεπ 2016

Φιλική τεσσάρα και διασυρμός Άρη από Λαμία!

Ηχηρή... σφαλιάρα σε Άρη που ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 εκτός έδρας σε φιλικό με Λαμία. Έξαλλος ο Νίκος Αναστόπουλος! 

 Ήττα που στιγματίζει τον Άρη ακόμα και εάν ήταν σε φιλικό επίπεδο αυτή από τη Λαμία σε εκτός έδρας φιλικό με 4-0. Τέτοια ήταν η εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν εξοργισμένος μετά τον αγώνα και είπε πως δεν θα περάσει έτσι αυτή η ήττα.



Χωρίς εκπλήξεις ήταν ενδεκάδα που κατέβασε ο Νίκος Αναστόπουλος, με τον Διούδη στο τέρμα και τετράδα μπροστά του, τους Μπούρμπο, Ιντζίδη, Ραούλ Μπράβο και Βουτσιά. Αντρέου-Ρόβας ήταν το δίδυμο στα χαφ, με τον Ανάκογλου λιγο πιο μπροστά και τους Μιλούνοβιτς, Καπνίδη και Ντούνη μπροστά. Στο 41' ο Πίντο κέρδισε πέναλτι από τον Μπούρμπο και ένα λεπτό αργότερο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0 του πρώτου μέρος. Ένα 45λεπτο που στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τουλάχιστον τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.


Στην επανάληψη οι αλλαγές δεν βελτίωσαν την εικόνα του Άρη. Η ομάδα της Λαμίας πέτυχε άλλα τρία γκολ με Βάντερσον (53'), Τσούκαλο (63') και Κοτσώνη (66'). Ο Άρης είχε δύο δοκάρια με Νέτο, στο 84' με σουτ και στο 86' με εκτέλεση φάουλ. 



ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο και Βάντερσον.


Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου


ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς) και Ντούνης (68΄Βουτσιάς).


Έξαλλος ο Αναστόπουλος μετά τον αγώνα είπε: «Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα δε θα μπω σε δικαιολογίες όπως για πέναλτι κλπ. Ήταν ένα μάθημα για την πορεία, εγώ το «ευχαιστήθηκα» γιατί και οι παίκτες έτσι θα μάθουν οι παίκτες ότι όποιος παίζει θα πρέπει να δίνει τα πάντα. Με τη φανέλα,τον κόσμο και το ρόστερ δεν παίρνεις αποτελέσματα, ούτε την κατηγορία. Νομίζαμε ότι θα έρθουμε στη Λαμία μόνο με τα ονόματα και θα περάσουμε αέρα από εδώ. Ήρθε η σφαλιάρα όπως έγινε και με την πρώτη χρονιά στην Γ' Εθνική. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο όταν παίζουνε με αντίπαλο τον Αρη. Ήταν θετικό για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε».


Για το πως θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα αυτό στη συνέχεια: «Αυτό θα το συζητήσω πρώτα με τους παίκτες μου. Ξέρουμε να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσει έτσι. Δηλαδή η Λαμία που κέρδισε σήμερα θα πάρει το πρωτάθλημα; Σημασία έχει τι θα γίνει στα επίσημα ματς».
 
gazzetta.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη