13 Σεπ 2016

Χαλκιδική: Οδηγός συνελήφθη γιατί εγκατέλειψε θύμα τροχαίου

Το ατύχημα είχε γίνει το βράδυ της Κυριακής στο 74ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ένας 23χρονοςΔεν έμεινε για πολύ ασύλληπτος ο νεαρός ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας αβοήθητο το θύμα του, έναν οδηγό μοτοσικλέτας που είχε πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Το ατύχημα είχε γίνει το βράδυ της Κυριακής στο 74ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ένας 23χρονος Έλληνας, η οποία ανατράπηκε και ο αναβάτης έπεσε τραυματισμένος στο οδόστρωμα. Αντί να σταματήσει να τον βοηθήσει, ο νεαρός οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και χάθηκε στο σκοτάδι.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορία του αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Παναγιάς κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας και να τον συλλάβουν. Ο δράστης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αρναίας που διενεργεί την προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ ο 23χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη