24 Σεπ 2016

Έτσι κερδίζουν τα παιχνίδια;

Ουδέποτε άλλοτε είχαμε φτάσει σε τόσο τραγικά επίπεδα!
Ουδέποτε τόσο αυτοπαγιδευμένοι χωρίς ακόμα να προβάλλουμε την παραμικρή νοητική αντίσταση και στην πράξη …για να μπορέσουμε μοναχοί μας να σταθούμε στα πόδια μας.

Αδύνατη η πρόβλεψη! Όπως ανέφικτη θεωρείται και η προδιαγραφή του αποτελέσματος του παιχνιδιού που παίζεται στην πολιτική μας ζωή με τον «εφιάλτη του Μνημονίου» του τρίτου κατά σειρά που είναι σκληρότερο από το αρχικό και ασύγκριτο του τέταρτου όποτε και αν αυτό έρθει!!

Και ενώ η αγωνία με την παράταση της άγνοιας κορυφώνεται και εμείς να ευρισκόμεθα στη «αιχμή του ξυραφιού» ,ελάχιστοι από εμάς το κατάλαβαν.

Ήλπιζα τουλάχιστον πως οι εκτεταμένες επισημάνσεις όπως τις αποθανάτιζε ο Δαιμόνιος φακός της επικαιρότητας θα έπιαναν τόπο!

Αντί αυτού, ο κοσμάκης έπαιξε το παιχνίδι τους…και στον «τουριστικό περίπατο» της 14ης Νοεμβρίου τους ξαναψήφισε. Έτσι; Όπως όπως; Δεν ξέρατε τι παίζεται; Ίσως σας ξεγέλασαν... και τους εαυτούς σας ακόμα; Φοβηθήκατε τις «σφυρίχτρες»; Ή ξεχάσατε το αρχέγονο κείμενο «το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού»;

Αστόχησε η απόκρουση. Αέναη κάθε κίνηση σας. Ασφαλώς είναι δικαίωμα σας όχι όμως και να χαϊδεύετε τους παραβιασθέντες το Σύνταγμα! Αυτή η κρυφή επιφυλακτικότητα υποτιμά την νοημοσύνη για τα πολλά και άλλα στραβά και ανάποδα που έρχονται.

Καθίστε να ξανασκεφτείτε!

Λοιπόν; Έχουν δίκιο οι κυβερνώντες; Να μας αλλάξουν τα φώτα: ‘ΝΟ FEAR’. Αναζητώντας σκληρότερα νομοσχέδια! Πολλά τα ζόρια! Εμείς όμως οι γεροντότεροι δεν γουστάρουμε να σκούζουμε, όχι από την αρτηριοσκλήρωση αλλά για τον «άρτον τον επιούσιον»▪ και ένας φαύλος κύκλος να ταλαιπωρεί τα κουφάρια των Ελλήνων!! Τότε δεν ωφελούν τίποτα οι γνώσεις, οι σελίδες, τα λόγια τα παχιά αν δεν αγγίξουν τα έγκατα των συλλογισμών είναι άχρηστα και οι «κύριοι» που έχει τσιτώσει η μούρη τους, θα χειροκροτηθούν στα σαλόνια της Βουλής αδιάφοροι τελείως… θα μας δουλεύουν μακροπρόθεσμα .

Τέτοια κοινωνική αναισθησία; Αφιονισμένοι στο ψέμα; Έ…τί να σας κάνω; αν βλέπετε και δεν βλέπετε… Καλά μας κάνουν, να μας αφιονίσουν!

Φαίνεται ορισμένοι δεν μάθατε ακόμα… πως κερδίζονται τα παιχνίδια!!!

Αγωνία.Για.Το.Άυριο
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη