29 Σεπ 2016

Η απίστευτη γκάφα του Μπογδάνου

Εξω φρενών έγιναν πριν από λίγες ημέρες οι υπεύθυνοι της πρεσβείας της Κύπρου
στην Αθήνα, αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι του κυπριακού ελληνισμού, από την απίστευτη γκάφα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον «αέρα» της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Ηταν η μέρα που ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί, είχε εκστομίσει την απειλή με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χουριέτ» ότι αν οι Κύπριοι δεν συμφωνήσουν στη λύση που η Αγκυρα -μέσω του ιδίου-θέλει να επιβάλει, τότε «οι Ελληνοκύπριοι θα συνορεύουν με την Τουρκία».
Η είδηση μεταδόθηκε από τον Μανώλη Κωστίδη, που παρακολουθεί τα Ελληνοτουρκικά, για το κανάλι του Φαλήρου. Η αντίδραση του τηλεπαρουσιαστή ήταν πως και η Ελλάδα πρέπει να απειλήσει με ένωση της «Νότιας Κύπρου», όπως ανέφερε την Κυπριακή Δημοκρατία. Η απίστευτη γκάφα του προφανώς έγινε αντιληπτή από κάποιον στο κοντρόλ της εκπομπής, γιατί μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα έσπευσε να διορθώσει μιλώντας για ένωση της «Ελεύθερης Κύπρου» με τη «μητέρα Ελλάδα».
Οπως πληροφορείται το «SECRET», το λεκτικό ατόπημα Μπογδάνου παρακολούθησαν live στην κυπριακή πρεσβεία στην Αθήνα και έγιναν «Τούρκοι», έστω κι αν στη συνέχεια αυτό «μπαλώθηκε» από τον δημοσιογράφο, προφανώς κατόπιν υποδείξεων. Βεβαίως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω υπέπεσε σε «φάουλ». Στο παρελθόν έχει μιλήσει για σεισμό «9 Ρίχτερ», ο οποίος ήταν τελικά 5,3, ενώ σε επίσκεψη που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε πει πως κινήθηκε «προς Ανατολάς», ενώ και τα παιδιά του Δημοτικού ξέρουν πως η πτήση προς τις ΗΠΑ γίνεται με κατεύθυνση προς τα δυτικά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη