7 Σεπ 2016

EKTAKTO : ΠΡΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΧΩΡΑ ;;;;;;;;

Μετά τα τελευταία συμβάντα, τραγικά ασφαλώς λόγω της πρωτοφανούς θεομηνίας και των τεράστιων καταστροφών από άκρου σε άκρου της χώρας ο κ.Τσίπρας παρέδωσε τα κλειδιά του Μαξίμου τυπικώς στον νέο κυβερνήτη της Ελλάδας ο οποίος ακούει στο όνομα ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.







Ναι καλά διαβάσατε. Η πρώτη δε πρωθυπουργική του εντολή η οποία αμέσως υλοποιήθηκε ήταν η από τηλεφώνου κατεύθυνση υπουργικού κλιμακίου στην πληγείσα ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου οι κ.κ. Τόσκας και Σπίρτζης ακούγοντας πλήρως τις ΄΄διαταγές΄΄ του νέου προέδρου της κυβερνήσεως έσπευσαν να πράξουν ότι τους ζητήθηκε.

Και δυστυχώς για αυτούς (ευτυχώς για τη χώρα) ο λαός της ΄΄βομβαρδισμένης΄΄ λόγω νεροποντής μεσσηνιακής πρωτεύουσας τους πήρε με τις ... πέτρες κατά το κοινώς λεγόμενο κάνοντας τους να νιώσουν εντελώς άβολα αφού τους ... περίλαβαν μικροί και μεγάλοι με διαιτητή τον κ. Κωσταντινέα (τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος νόμισε ότι ακόμα διαιτητεύει στους αγωνιστικούς χώρους.
Ολα πλέον τείνουν στο να παραιτηθεί και επισήμως ο κ. Τσίπρας και να αναλάβει ο Β. Λεβέντης για να ολοκληρωθεί για τη χώρα η παράσταση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 και συνεχίζεται με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Να ποια ήταν η εντολή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής σήμερα:

 


 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη