21 Σεπ 2016

Άρωμα Siemens και στην υπόθεση του Τ.Τ.

Χαμένη στη μετάφραση

Είναι απορίας άξιο πώς βούλευμα του 2015 για την υπόθεση με τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δίδεται για μετάφραση στα σερβικά στις 28 Ιουλίου 2016 (ένα χρόνο μετά) και ζητείται η παράδοσή του σε δέκα εργάσιμες ημέρες, δηλαδή στις 12 Αυγούστου, όταν πρόκειται για 1928+21 σελίδες. Με ορισμένη μάλιστα την ημερομηνία της δίκης για τις 19 Σεπτεμβρίου, δεν δικαιολογείται, όπως αναφέρει σήμερα η Αυγή, το βούλευμα να δίνεται για μετάφραση 20 ημέρες πριν από τη λήξη της ημερομηνίας που πρέπει να δοθεί στον κατηγορούμενο και μάλιστα χωρίς καμία προσυνεννόηση με τη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.
Η Υπηρεσία πάντως ξεκαθαρίζει ότι θα ανταποκριθεί στο καθυστερημένο αίτημα του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου την 1η Ιανουαρίου 2017.
Να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης είχε αποστείλει επιστολή ήδη από τις 28 Ιουλίου στον κ. Ντογιάκο, στην οποία επισημαίνει τις καθυστερήσεις ως τακτική που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Με άρωμα Siemens και η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου… 



.parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη