29 Οκτ 2016

Ο κακός χαμός σε καθημερινή εκπομπή! «Εγώ δεν ήρθα εδώ να σας κάνω τη γλάστρα…»!

Δεν ξημερώνουν καλές μέρες στην

καθημερινή εκπομπή. Σκούρα τα πράγματα, από άποψη ισορροπιών αφού, ο ένας καβγάς διαδέχεται τον άλλον.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του mediafree.gr, τρίζουν οι καρέκλες στο πάνελ καθημερινής εκπομπής της κατά τα άλλα… αγαπημένης ελληνικής τηλεόρασης!Πιο συγκεκριμένα, άνδρας πανελούχος, έχει ζαλίσει με τη γκρίνια και τα… «Γαλλικούλια» του, τους υπόλοιπους πανελούχους και τους συντελεστές της εκπομπής, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες! Το πρόβλημά του, είναι πως η παρουσία του στην εκπομπή, είναι περιορισμένη, σε σχέση με την αρχική συμφωνία που είχε κάνει.

Μάλιστα, δεν λείπουν τα ξεσπάσματά του στα break της εκπομπής, τύπου, «Εγώ δεν είμαι γλάστρα», «δουλεύω πολλά χρόνια στην τηλεόραση», «είχα κι άλλες προτάσεις» και άλλα τέτοια, σεμνά και ταπεινά σχόλια. Επιπλέον, δεν λείπουν και οι συγκρούσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση, με έτερο πρόσωπο της εκπομπής, που ο εν λόγω, θεωρεί ότι του παίρνει χώρο και πλασάρεται περισσότερο από αυτόν, σε βάρος του!

Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον πανελούχο στην εκπομπή, όμως είναι βέβαιο, πως αν συνεχίσουν τα πράγματα έως έχουν, πιθανόν μετά τις γιορτές να αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη, να φιλοξενήσει το ταλέντο του!



mediafree.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη