25 Οκτ 2016

ΡΕ ΤΣΊΠΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ;

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΝΤΡΟΠΗ!   Θύελλα αντιδράσεων μετά την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών στον Σίμο Παλτσανιτίδη!!

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης να ανακαλέσει ή να διορθώσει τις βαριές εκφράσεις με τις οποίες επιτέθηκε εναντίον του προέδρου των Ολυμπιονικών με αναπηρία, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών όχι μόνο δεν προσπάθησε να λειάνει τις εντυπώσεις αλλά μέσω της σιωπής του απέδειξε ότι δεν μετάνιωσε για τα λεγόμενά του. 

Σάλο έχει προκαλέσει από το μεσημέρι της Δευτέρας η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Σίμου Παλτσανιτίδη το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών αναπήρων σχολίασε επικριτικά μια ανάρτηση του κυβερνητικού στελέχους περί δεξιών και αριστερών ιδεολογικών πεποιθήσεων στο Facebook. Η απάντηση από τον Χριστόφορο Βερναρδάκη ήταν άμεση, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονα έκπληξη τόσο στον διαδικτυακό συνομιλητή του, όσο και στους χρήστες της ιστοσελίδας κοινωνικής διαδικτύωσης. 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη