6 Οκτ 2016

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Η Διεθνής Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής του Καθηγητή Γ. Βυθούλκα ξεκινά από τον Νοέμβριο του 2016, στη Θεσσαλονίκη, νέο Διετή Κύκλο Μαθημάτων Κλασικής

Ομοιοπαθητικής για Ιατρούς, Οδοντιάτρους, Κτηνιάτρους, Φαρμακοποιούς και τελειόφοιτους Φοιτητές των Σχολών αυτών.

Αυτός ο Διετής Κύκλος Μαθημάτων είναι βασισμένος στο ακαδημαϊκό περιεχόμενο του E-Learning και περιλαμβάνει 300 ώρες video με τη διδασκαλία του Καθηγητή. Γ. Βυθούλκα, λεπτομερείς σημειώσεις, tests, ερωτήσεις, επισήμανση αποσπασμάτων βιβλίων Hahnenann, Kent, Vithoulkas που πρέπει να μελετηθούν από τους σπουδαστές και online materia medicas.

Η Υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος στη Βόρεια Ελλάδα, Ομοιοπαθητικός Ιατρός κ. Χαρά Βαρσακέλη και έμπειροι Ομοιοπαθητικοί Ιατροί θα σας παρουσιάσουν το πρόγραμμα, θα απαντούν στις ερωτήσεις σας και θα σας καθοδηγήσουν επιστημονικά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες: Θεωρία, Materia Medica, Repertorization, Ερωτήσεις και Απαντήσεις, Διαλέξεις για σημαντικά θέματα, Λήψη Ιστορικών και Λεπτομερή Ανάλυσή τους.

Με το αιτιολογικό "της εξαιρετικής συνεισφοράς του στην αναβίωση της ομοιοπαθητικής γνώσης και της εκπαίδευσης των ομοιοπαθητικών με τα υψηλότερα standards", ο Γ. Βυθούλκας βραβεύθηκε το 1996 με το Right Livelihood Award (γνωστό και ως Alternative Nobel Prize).

Η νέα και πρωτοποριακή θεωρία των "Επιπέδων Υγείας" του Καθ. Γ. Βυθούλκα θα επιτρέψει στους σπουδαστές να κατανοήσουν σε βάθος την θεραπευτική πορεία των ασθενών τους και τις πιθανές αντιδράσεις του αμυντικού μηχανισμού.


Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδάσκεται ήδη σε Ιατρικά Πανεπιστήμια ως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Κλασική Ομοιοπαθητική και προσφέρεται διεθνώς σε 6 γλώσσες.

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.vithoulkas.edu.gr/greekcourse/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη