30 Οκτ 2016

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

O ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (19:30) στην Τούμπα την ΑΕΚ, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες στη Super League δίνοντας
απαντήσεις για την ανωτερότητα του μέσα από ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Βλάνταν Ίβιτς για ακόμα ένα παιχνίδι καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, επηρεασμένος τόσο από τους προηγούμενους όσο και από τους επόμενους αγώνες της ομάδας του, σε ένα διάστημα γεμάτο διαδοχικά και σημαντικά παιχνίδια.

Ο Σέρβος τεχνικός στη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων του ΠΑΟΚ έδειξε κάποιες από τις προτιμήσεις του αναφορικά με τα σημερινά του πλάνα ενδεκάδας, κρατώντας παράλληλα για συγκεκριμένες θέσεις κλειστά χαρτιά.

Έτσι με βάση όσα έδειξε ο Ίβιτς ο Γλύκος αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην τετράδα της άμυνας τους Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά και Λέοβατς.

Με τον Κάνιας να συγκαταλέγεται στις ξεκάθαρες επιλογές, τα πράγματα περιπλέκονται πολύ στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκίμασε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ψάχνοντας τον παρτενέρ του Ισπανού στην τριάδα του κέντρου.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον Κάνιας χρησιμοποιήθηκαν τόσο οι Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ όσο και οι Χαρίσης, Σάκχοφ, με τον Ίβιτς να δείχνει μέσα από τις πολλές δοκιμές στις οποίες προχώρησε, ότι σήμερα αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση για τις δύο θέσεις που… παίζουν.

Στην τριάδα της επίθεσης τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τους Ροντρίγκεζ, Κάμπος και Αθανασιάδη να αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα και τον Αγκολέζο εξτρέμ να αφήνει πιθανότατα και πάλι τον Μυστακίδη στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για το τρίποντο στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλοντας να μη χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια διεκδίκησης της κορυφής της Super League.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη