4 Οκτ 2016

Ποιοι μουρμουράνε για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην περιφέρεια [Ονόματα]

Ενώ η ΝΔ προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της και να αποδείξει στη πράξη ότι είναι έτοιμη να κερδίσει τις επομένες
εκλογές, αρκετά είναι τα ζητήματα που προκύπτουν απο παλιά και νέα στελέχη με αφορμή τα ψηφοδέλτια, κυρίως στην επαρχία.
Πολλοί είναι εκείνοι από τους παλιούς βουλευτές αλλά και από καινούργιους υποψηφίους που δημιουργούν κλίμα αντιπαράθεσης και πόλωσης μέσα στο ίδιο τους το κόμμα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Φωκίδα όπου η πρώην βουλευτής Ασπασία Μανδρέκα προσπαθεί και πάλι να κερδίσει έδαφος έχοντας όμως, όπως φαίνεται, αντίπαλο τον Πέτρο Μαντούβαλο που κινείται έντονα στη περιοχή και όλα δείχνουν να έχει "κλειδώσει" το χρίσμα από την ηγεσία της ΝΔ. 

Το παζλ εκεί συμπληρώνει ο νεαρός Κωνσταντίνος Χαλιορής που έχει έντονη κινητικότητα και παρέμβαση στο νομό. Το κλίμα μεταξύ τους, ωστόσο, δεν είναι καλό, με πολλούς τοπικούς παράγοντες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για το φαινόμενο αυτό.
Λίγο παραπάνω, στα Τρίκαλα, η μάχη του ψηφοδελτίου καλά κρατεί, με τους πρώην βουλευτές Σωτήρη Χατζηγάκη και Ηλία Βλαχογιάννη να επιθυμούν την κάθοδο των υιών τους. Αυτό δημιουργεί έντονο πονοκέφαλο και συχνές εντάσεις με τους υπόλοιπους, δηλαδή τον Κώστα Σκρέκα , νυν βουλευτή ,αλλά και με νεότερους που έχουν την πρόθεση να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. 
Τα φαινόμενα αυξάνονται και άλλοι Νομοί έχουν αντίστοιχα προβλήματα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη