24 Οκτ 2016

IΣΟΒΙΑ 1.503 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

  Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1.503 ετών για τον βιασμό της κόρης του

 

Η κοπέλα, η οποία είναι πλέον 23 ετών, από τον Μάιο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, οπότε και βρήκε το θάρρος να προχωρήσει στην καταγγελία του πατέρα της, υφίστατο βιασμούς 2-3 φορές την εβδομάδα.

Στην ποινή ρεκόρ των 1.503 ετών καταδικάστηκε πατέρας στην Καλιφόρνια για το βιασμό της κόρης του η οποία πέρασε τραγικές στιγμές στα χέρια του για τέσσερα χρόνια.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη καταδίκη στην ιστορία του δικαστηρίου του Φρέσνο που εκδίκασε την υπόθεση.

Όπως είπε ο δικαστής που ανακοίνωσε την ποινή ο 41χρονος πατέρας «αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την κοινωνία» προσθέτοντας ότι ποτέ δεν έδειξε μεταμέλεια για όσα έκανε επιμένοντας να κατηγορεί την κόρη του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα η κοπέλα αρχικά βιάστηκε από έναν φίλο της οικογένειας με τον πατέρα της αντί να την προστατεύει να την μετατρέπει «σε ένα κόμματι ιδιοκτησίας».

Βάσει του κατηγορητηρίου η κοπέλα, η οποία είναι πλέον 23 ετών, από τον Μάιο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, οπότε και βρήκε το θάρρος να προχωρήσει στην καταγγελία του πατέρα της, υφίστατο βιασμούς 2-3 φορές την εβδομάδα.

«Όταν ο πατέρας μου με κακοποιούσε, ήμουν μικρή. Δεν είχα δύναμη, δεν είχα φωνή. Ήμουν απροστατεύτη» κατέθεσε η κοπέλα στο δικαστήριο προσθέτοντας ότι ο πατέρας της ήταν αμετανόητος.






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη