5 Οκτ 2016

Mεταγραφή Καλλιάνου στη ΝΔ

Επιβεβαιώνει πλήρως το δημοσίευμα της εφημερίδας
Παραπολιτικά η μεταγραφή του Γιάννη Καλλιάνου στη Νέα Δημοκρατία.
Σήμερα το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων φαίνεται να συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ένταξής του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αν και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του κ. Καλλιάνου στο «δυναμικό» της γαλάζιας παράταξης, ωστόσο το «Καφενείο της Βουλής» από το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά είχε από καιρό ενημερώσει για το  γάμο αλλά και άλλους… άγνωστους συγγενικούς δεσμούς.
Πιο αναλυτικά, η στήλη έγραφε τότε: «Στην Αργολίδα και ειδικότερα στον τόπο καταγωγής του Γιάννη Καλλιάνου, το Δρέπανο Ναυπλίου, είναι κοινό μυστικό ότι η οικογένειά του μετεωρολόγου και πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων δεν στήριζε ποτέ τον Βασίλη Λεβέντη. Νεοδημοκράτες ήταν και μάλλον παραμένουν και μάλιστα τους συνδέει και συγγενική σχέση με πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Πιθανόν να έχει και αυτό τη σημασία του για τον επόμενο σταθμό του Γιάννου Καλλιάνου».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων στα τέλη του περασμένου Αυγούστου μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη