21 Νοε 2016

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗ Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Φιορεντίνα πέτυχε μία επιβλητική νίκη επί της Έμπολι με 0-4 στο πλαίσιο της Serie A και μετά το τέλος τουτ αγώνα, τόσο ο Πάουλο Σόουζα, όσο και ο Χρβόγιε Μίλιτς, απέδειξαν πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το επρεχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.










"Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία και να είμαστε δυνατοί όπως πριν και να προετοιμαστούμε και πνευματικά για να πραγματοποιήσουμε μία πειστική εμφάνιση. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να προκριθούμε ως πρώτοι από τον όμιλο", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των "βιόλα", ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο του "Αρτέμιο Φράνκι":
"Γνωρίζοντας ότι αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σκοπιμότητα για εμάς, ελπίζω ότι οι υπεύθυνοι για τις εργασίες στον χλοοτάπητα του "Αρτέμιο Φράνκι" θα κάνουν μία εξαιρετική δουλειά, όπως έκαναν και τον περασμένο χρόνο. Ωστόσο, όπως με έχουν ενημερώσει, φέτος αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα τόσο στο βασικό μας γήπεδο όσο και στο γήπεδο της προπόνησης. Ευχαριστούμε θερμά όσους εργάζονται για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου γιατί είναι κομμάτι της οικογένειας μας".
Από την πλευρά του, ο αριστερός ακραίος της Φιορεντίνα, Χρβόγιε Μίλιτς σημείωσε: "Ήταν μία σημαντική νίκη αυτή απέναντι στην Έμπολι. Τώρα πανηγυρίζουμε, αλλά από αύριο το μυαλό μας θα είναι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να νικήσουμε, για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην φάση των "32". Κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο Σόουζα".
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με τη Φιορεντίνα
Εξάλλου, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με μήνυμά τους στο twitter, έδειξαν τη δίψα που υπάρχει για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του "Δικεφάλου".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη