22 Νοε 2016

Διέγραψε η ΝΔ τους διασπαστές στις εκλογές για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στους Διασπαστές. Τελικά, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της...
Νέας Δημοκρατίας με την αριθ. 22/2016 απόφασή της διέγραψε για ένα εξάμηνο τους Μιχάλη Κούπκα και Μενέλαο Παπαποστόλου από μέλη του κόμματος. Οι δύο εφοριακοί πρωτοστάτησαν να κατέβει διασπαστικό ψηφοδέλτιο, κόντρα στη ΔΗΚΙΟ, στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δίνοντας ανάσες στην συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Να τονισθεί ότι οι δύο διασπαστές εκδιώχθηκαν και από τον τομέα φορολογικής πολιτικής της ΝΔ. Στη ΔΗΚΙΟ, την παράταξη που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, πιστεύουν ότι στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου μετά τις διαγραφές, οι οικονομολόγοι θα γυρίσουν την πλάτη στους διασπαστές που για προσωπικούς λόγους βάζουν σε κίνδυνο τη νίκη της Νεοδημοκρατικής Παράταξης.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο υπεύθυνος του τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ανακοινώνοντας ότι δεν συμμετέχουν σε αυτόν οι
κ.κ Μιχάλης Κούπκας και Μενέλαος Παπαποστόλου. Αφορμή αυτής της απόφασης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν η συμμετοχή των ανωτέρω στις εκλογές του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της 11ης Δεκεμβρίου 2016, ως επικεφαλής διασπαστικού ψηφοδελτίου (Δύναμη Οικονομολόγων) ενάντια στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) που στηρίζει η Νέα Δημοκρατια.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη