22 Νοε 2016

Τα αποτελέσματα στο ΤΕΕ, ο σαλονικιός συνδικαλιστής και η… μπουγάτσα

Η μέρα των εκλογών ήταν αρκετά κουραστική και δύσκολη για τον πρώην μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΚΜ και ιδρυτή της Ανασυγκρότησης Δημήτρη Μήτρου.
Τα γράφαμε εμείς εδώ προεκλογικά, αλλά μας


κατηγορούσαν ότι παίζουμε παιχνίδια. Έτσι λοιπόν στις εκλογές στο ΤΕΕ ο κ. Μήτρου έδωσε ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα όχι μόνο για να μπορέσει να διατηρήσει τη δύναμη και την επιρροή του στα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και για να ξεφορτωθεί τον νυν Πρόεδρο της ΔΚΜ Γ.Στασινό.
Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ζήτησε να του φέρουν κάτι να τσιμπήσει και φυσικά μια μπουγάτσα με κρέμα για να γλυκαθεί λες και ήξερε τι τον περιμένει.
Το κακό είναι ότι ταυτόχρονα με τη μπουγάτσα ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα και κόντεψε να του κάτσει η μπουγάτσα στο λαιμό. Τα ποσοστά που έπαιρνε δεν είχαν καμία σχέση ακόμα και με τις χαμηλές εκτιμήσεις που έκανε στους καλούς του φίλους.
Αυτό όμως που παραλίγο να τον αποτελειώσει ήταν τα ποσοστά της ΔΚΜ που ήταν σίγουρος ότι θα κατέρρεε.
Αυτό που δεν κατάλαβε ο συμπαθής κατά τα άλλα συνδικαλιστής είναι ότι οι μηχανικοί τον πήραν χαμπάρι και κατάλαβαν ότι ο μόνος λόγος που ήθελε την ψήφο τους ήταν η προσωπική του αποκατάσταση και όχι τα δικά τους προβλήματα.
Αλήθεια είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι η ....μασομπουγάτσα θα κερδίσει την πολιτική;
Τόσο κορόιδα θεωρούσαν τους μηχανικούς;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη