25 Νοε 2016

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Καρράς - Πώς δικαιολογεί την αποχώρησή του

 Τι δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της  Ένωσης Κεντρώων, του Βασίλη Λεβέντη ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καρράς.
Ο κ. Καρράς - που έχει εκλεγεί στην Β΄Αθηνών - φαίνεται να έχει αποφασίσει να κρατήσει της έδρα του και να μην την παραδώσει στο κόμμα και έτσι να παραμένει βουλευτής, αλλά ανεξάρτητος.
Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φαίνεται πως δέχεται ένα ακόμη ισχυρό "χτύπημα" αφού αυτή είναι η δέυτερη αποχώρηση από το κόμμα του, έχοντας προηγηθεί ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιάννης Καλλιάνος.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του κου Καρρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε: «Το τελευταίο διάστημα ο κ.Καρράς είχε πολλές προστριβές με στελέχη, νόμιζε ότι τον υπονόμευαν. Ζητούσε να τους διώξουν. Όταν φεύγει το άρρωστο, το δέντρο ψηλώνει».
Καρράς στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Γιατί έφυγα από την Ένωση Κεντρώων
Στην έλλειψη συνεννόησης με στελέχη της Ένωσης Κεντρώων και στο προσωποπαγές στοιχείο που χαρακτηρίζει το κόμμα απέδωσε την ανεξαρτητοποίησή του ο βουλευτής Γεώργιος Καρράς μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το κεντρικό μαγκαζίνο με την Ανδριάννα Ζαρακέλη.
 Τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα γίνει γυρολόγος και δεν θα πάει στη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ και θα σκεφτόταν να παραδώσει την Βουλευτική έδρα αν από το γραφείο τύπου της Ένωσης Κεντρώων δεν σχολίαζαν τη κίνησή του αναφέροντας ότι όταν φεύγει το άρρωστο το δένδρο ψηλώνει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη