1 Νοε 2016

Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο η κόρη του πρώην δημάρχου Τρικάλων

Η άτυχη Ασπασία εντοπίστηκε νεκρή από την αδερφή της 
Από τον Φέντια Δημόπουλο,
εφημερίδα FREDDO
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία των Τρικάλων στο άκουσμα της είδησης πως έχασε τη ζωή της η μία από τις κόρες του πρώην δημάρχου της πόλης Δημήτρη Οικονόμου.
Με τον πατέρα της να αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και συμπαθής φυσιογνωμίες της πόλης των Τρικάλων, τόσο μέσω του έργου του ως δημάρχου της πόλης όσο και μέσω της επαγγελματικής του καριέρας, αφού πρόκειται για έναν πολύ γνωστό οφθαλμίατρο, η Ασπασία Οικονόμου ακολουθώντας τα όνειρά της για το μέλλον και τη ζωή, σπούδαζε στην Καρδίτσα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, η Ασπασία βρισκόταν στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί μία από τις αδελφές της που σπουδάζει στην πρωτεύουσα και μένει στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Το απόγευμα της Δευτέρας ωστόσο εκτυλίχθηκαν σκηνές δράματος στην συγκεκριμένη κατοικία, όταν η 23χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή από την αδελφή της στο μπάνιο του σπιτιού.
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί ανακοίνωσαν και επισήμως τον θάνατό της, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της και να αποκλειστούν τα οποιαδήποτε σενάρια.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όπου η Ασπασία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, με τους κατοίκους της πόλης να αναφέρουν πως οι σκέψεις τους  βρίσκονται κοντά στους γονείς της, οι οποίοι και αποτελούν παράδειγμα αξιοπρέπειας και ήθους για τα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί γραφείο τελετών στην πόλη προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για την κηδεία της άτυχης κοπέλας, η οποία άνευ απροόπτου θα γίνει σήμερα Τρίτη.
Στην τελευταία της κατοικία θα την συνοδέψουν ο πατέρας της, Δημήρης Οικονόμου, οι δύο αδελφές της καθώς και ο μεγάλος της αδελφός, ο οποίος κατοικεί στην Ξάνθη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη