17 Δεκ 2016

Νίκη για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 στην Κέρκυρα, όπου θέλει να μειώσει κι άλλο την απόσταση που
τον χωρίζει από την πρώτη πεντάδα. Βέροια – Ξάνθη και Πλατανιάς – Ατρόμητος τα άλλα σημερινά ματς της 15ης αγωνιστικής.
Το καλό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες νίκες θέλουν να διατηρήσουν στον ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (19:30). Παράλληλα οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς επιθυμούν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2016 με μία νίκη που θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα, περιμένοντας φυσικά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Άλλωστε από εδώ και πέρα ο «Δικέφαλος» δεν έχει πολυτέλειες να χάσει κι άλλο έδαφος βαθμολογικά.
Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!
Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα επιδιώκει να δυσκολέψει και τον ΠΑΟΚ, έχοντας σταματήσει τελευταία τόσο τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» όσο και την ΑΕΚ στο νησί των Φαιάκων παίρνοντας δυο πολύτιμες ισοπαλίες. Το καλοδουλεμένο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου μετράει τρεις απουσίες για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Ντιόγκο, Ναζίμ και Νίκιτς να μην είναι διαθέσιμοι.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής ανοίγει στη Βέροια (15:00), όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ξάνθη. Η «Βασίλισσα του Βορρά» εξακολουθεί να παλεύει στις επικίνδυνες θέσεις μετρώντας μόλις μία νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν και οι παίκτες του Θωμά Γράφα γνωρίζουν πως κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής θα είναι άκρως σημαντικό στη μάχη της παραμονής. Η Ξάνθη... πετάει με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλουν να κλείσουν με μία τέταρτη διαδοχική νίκη το 2016. Οι Ακρίτες μετά και την επικράτηση επί της Λάρισας την περασμένη αγωνιστική σκαρφάλωσαν στην πρώτη πεντάδα, κάτι που το δικαιούνταν απόλυτα με τις εμφανίσεις τους.
Στην Κρήτη στις 17:15 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ατρόμητο με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου μετράει δύο και αυτές από το ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που κράτησε τον Πλατανιά κοντά στις επικίνδυνες θέσεις. Ο Ατρόμητος στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το εντός έδρας 0-1 από τον Παναθηναϊκό και να κλείσει με όμορφο τρόπο το 2016, με τον Γιώργο Κορακάκη να σουλουπώνει τα πράγματα στους Περιστεριώτες. Μπανανά και Στανισάβλιεβιτς απουσιάζουν για τον Πλατανιά, ο Λε Ταλέκ έμεινε εκτός αποστολής για τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League:
Βέροια – Ξάνθη (15:00 - NS3)
Πλατανιάς – Ατρόμητος (17:15 - NS1)
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ (19:30 - NS2)





sdna.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη