14 Ιαν 2017

Άμα δείτε σχέδιο Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ, να μας ...γράψετε !

Έτσι την παρουσιάζουν την είδηση τα εκλεκτά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Επειδή όμως δεν έχει σχέδιο και δεν θα παρουσιάσει κανένα εφαρμόσιμο σχέδιο, παρά θα κάνει ψιλή κουβεντούλα με τους Δημάρχους, απλά για να ....
συντηρείται το θέμα, παρακαλούμε τους ίδιους δημοσιογράφους, μεθαύριο να γράψουν πιο ακριβώς ήταν το σχέδιο κι αν τελικά δεν είναι πλήρες, εφαρμόσιμο, ρεαλιστικό σχέδιο, να βγουν και να το γράψουν, ότι τελικά "γράφαμε μπούρδες,ο Υπουργός ήρθε και δεν είχε κανένα σχέδιο".

Να το γράψετε αν τελικά δεν είχε κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο ο κ.Σπίρτζης!
Εδώ είμαστε και θα δούμε ποιός θα δικαιωθεί.

Άκου "σχέδιο" ! Το μόνο σχέδιο που έχει ο Υπουργός είναι να κάνει κουβέντες με Δημάρχους, να τους ζητά να ενταχθούν σε ένα νέο Οργανισμό, αυτοί να του λένε ότι δεν έχουν λεφτά και η κουβέντα θα συνεχίζεται μέχρι τις επόμενες εκλογές, για να φαίνεται ότι κάτι κάνουν. 

Τι σχέδιο είναι αυτό, που θα το παρουσιάσει σε επτά δημάρχους, αλλά όχι στην Περιφέρεια, όχι στην Αντιπεριφέρεια, όχι στον ΟΑΣΘ, όχι στο ΚΤΕΛ, όχι στον ΣΑΣΘ, όχι στη Διεύθυνση Μεταφορών, αλλά μόνο σε Δημάρχους για να αβαντάρει τον Μπουτάρη; Κρα κάνει ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να αιωρείται επί μήνες και χρόνια η αίσθηση ότι ο Μπουτάρης θα κάνει συγκοινωνία και άρα ...θα προσλάβει ! 

Όλη η δουλειά γίνεται για να συντηρείται μια κουβέντα επί χρόνια, με ...τυράκι τις προσλήψεις, για να κρατάνε "ζεστούς" τους ανέργους, που ονειρεύονται να προσληφθούν σε ένα νέο φορέα και κυρίως στους πεινάλες αποτυχημένους πολιτευτές, τους οποίους θα εξαγοράσουν με υποσχέσεις ότι θα τους κάνουν, τον ένα πρόεδρο στο νέο ΣΑΣΘ, τον άλλο πρόεδρο στον νέο ΟΑΣΘ , τον άλλο Διευθυντή κ.ο.κ.

Όποιος έχει σχέδιο, το φέρνει στη Βουλή αύριο, ψηφίζεται και από μεθαύριο είναι νόμος. 
Λέτε στον ΟΑΣΘ "Κύριοι, μαζεύτε τα, πάρτε την αποζημίωση που προβλέπουν οι νόμοι και αδειάστε μας τη γωνιά. Από 1 Μαρτίου, συγκοινωνία θα κάνουμε εμείς, με δικά μας λεωφορεία, δικό μας προσωπικό, δικά μας γραφεία, δικά μας εκδοτήρια, δικά μας αμαξοστάσια". Τόσο απλά.
Το πολύ το "μπούρου-μπούρου" και αυτές οι κρυφές συσκέψεις και οι διαρροές και τα κουτσομπολιά, σας προδίδουν. Φωνάζουν ότι δεν ξέρετε προς τα πού πάτε !

Β.Π.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη