27 Ιαν 2017

ΘΡΗΝΟΣ στον καλλιτεχνικό κόσμο | Νεκρή λατρεμένη ηθοποιός!!

Το τηλεοπτικό είδωλο που γοήτευσε την
Αμερική με το κωμικό ταλέντο της στο πολύ επιτυχημένο σόου της τη δεκαετία του ’70, η βραβευμένη με έξι Emmy ηθοποιός Μαίρη Τάιλερ Μουρ, πέθανε σε νοσοκομείο του Κονέκτικατ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χτες το TMZ.

«Προ μίας ημέρας, το αγαπημένο είδωλο, η Μαίρη Τάιλερ Μουρ, πέθανε σε ηλικία 80 ετών και κοντά της ήταν φίλοι και ο αγαπημένες της σύζυγος τα τελευταία 33 χρόνια, Dr. S. Robert Levine» ανέφερε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Mara Buxbaum.

«Μια συγκλονιστική ηθοποιός, παραγωγός και παθιασμένη υποστηρίκτρια του Juvenile Diabetes Research Foundation, η Mary θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας σαν μια ατρόμητη οραματίστρια που ξεσήκωνε τον κόσμο με το χαμόγελό της» προστίθεται στην ανακοίνωση.

H βραβευμένη με έξι Emmy ηθοποιός είχε υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση το Μάιο του 2012 προκειμένου να της αφαιρεθεί ένα μηνιγγίωμα στον εγκέφαλό. Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μουρ έγινε γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στο «The Dick Van Dyke Show» από το 1961 μέχρι το 1966.





Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη