10 Φεβ 2017

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση με την
παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.
Απαντώντας στην κάμερα του Happy Day και σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Βαρθαλίτη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε:
KOSIONI44
« Είμαστε δυο άνθρωποι που προσπαθούμε να κάνει ο καθένας τη δουλειά του όσο μπορούμε καλύτερα. Δεν προκαλούμε, ελπίζω, δεν ενοχλούμε, ελπίζω και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατέψουμε την ιδιωτική μας ζωή. Όταν οι τοίχοι του γραφείου ενός πολιτικού πρέπει να είναι γυάλινοι, πρέπει να είναι διάφανοι, δεν έχεις το δικαίωμα να κρύψεις τίποτα!
Ο άλλος εκεί έξω πρέπει να τα ξέρει όλα για εσένα. Τέλος!
Όμως άλλο το γραφείο και άλλο το σπίτι. Και εμείς άνθρωποι είμαστε προσπαθούμε με τα σωστά και τα λάθη μας, να φτιάξουμε μια – όσο γίνεται- πιο ωραία κανονικότητα. Και βεβαίως πάνω απ’ όλα το πιο σημαντικό είναι να είναι προστατευμένα – και δεν χρησιμοποιώ τυχαία αυτή τη λέξη- τα παιδάκια.»
Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε και για τα τρία παιδιά του υπογραμμίζοντας στην ερώτηση τι του αρέσει να κάνει μαζί τους: « Εγώ υπακούω σε εντολές των παιδιών μου».
991-300x240
Ο περιφεριάρχης Στερεάς Ελλάδας σημείωσε πως νοιώθει ατελείωτες τύψεις απένταντι στα παιδιά του γιατί δεν μπορεί να τους αφιερώσει όσο χρόνο θα ήθελε. «Όταν κάνεις 1500 χιλιόμετρα την εβδομάδα και είσαι απο πόλη σε πόλη και απο χωριό σε χωριό μέσα στην περιφέρεια και δουλεύεις 16 -18 ώρες την ημέρα, μπορεί να περάσουν 2-3 ή και 4 ημέρες για να δεις τα παιδάκια σου. Τώρα ψάχνω τρόπους να έρχονται παρέα μου πολλές φορές όταν βγαίνω έξω στην περιφέρεια. Απο την άλλη προσπαθώ το Σαββατοκύριακο να το προστατέψω και να το περιφρουρήσω»




 .makeleio.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη