5 Φεβ 2017

ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑΔΩΝ!! 




ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
(Κ.Σ.Υ.Α.)
Αθήνα 4/2/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑ»

Συναδέλφισσες  και συνάδελφοι,

Άλλος ένας όψιμος δήθεν υποστηρικτής  του Δημοκρατικού φρονήματος  του συνδικαλιστικού Κινήματος, έκανε, για προφανείς λόγους, την εμφάνισή του συκοφαντώντας και αυτός, όπως έκαναν και άλλοι προηγουμένως τόσο τη συνδικαλιστική μας Οργάνωση, όσο και όλους εμάς τους Συνδικαλιστές του ΚΣΥΑ.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑ αυτοαναγορεύτηκε σε τιμητή της Δημοκρατικότητας μας, διαδίδοντας και αναπαράγοντας μια σειρά από χονδροειδή ψέματα, γνωρίζοντας μάλιστα ότι όλα όσα ισχυρίζονται είναι ψευδή:
-          Λένε : «Υπέγραψαν σύμβαση κάτω από την Εθνική Γενική»
Τους πληροφορούμε ότι τέτοια σύμβαση δεν υπάρχει, εξάλλου το Σωματείο μας δεν είναι το αντιπροσωπευτικότερο για να μπορεί να υπογράψει Σύμβαση …
Αντί λοιπόν να γράφουν κουταμάρες, να μας φέρουν τη σύμβαση!
Η σύμβαση που εννοούν αφορά άλλη Ομοσπονδία και άλλο Σωματείο και το γεγονός ότι την καταγγείλαμε μας κόστισε απόλυση συνδικαλιστή μας. Σήμερα αν μπει κάποιος στο internet θα δει τα δημοσιεύματα της εποχής, που αποδεικνύουν ότι εμείς πολεμήσαμε εναντίον της σύμβασης αυτής, μαζί με το ΕΚΑ και στην απέναντι πλευρά βρίσκονταν οι συνδικαλιστές του πληροφοριοδότη τους.
-          Λένε : «Από τα ιδρυτικά τους μέλη είναι και μέλος του Προεδρείου είναι και ο γνωστός Περικλής Μουλιανιτάκης»
Η αλήθεια είναι ότι ο προαναφερόμενος δεν είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου και σήμερα όχι απλά δεν είναι μέλος του Προεδρείου, αλλά ούτε απλό μέλος στο Σύλλογο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
-          Λένε για Πέραμα για Χ.Α. κοκ
Ενώ εμείς δεν ξέρουμε καν που πέφτει το Πέραμα. Ενώ σεβόμαστε την Αστική Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τους ξένους, τους μετανάστες και τον κάθε άνθρωπο, ενώ οι κατήγοροί μας, από τον τρόπο που μας φέρονται δείχνουν ότι δεν σέβονται εμάς, τις οικογένειές μας κοκ.
-          Συνδέουν τους δολοφόνους του αείμνηστου Φύσσα με εμάς!
Ενώ κανένα μέλος μας-κάποια εκ των οποίων είναι ξενική καταγωγής-δεν εμπλέκεται σε καμιά δικογραφία για καμιά παράνομη πράξη και καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και όσους τυχόν εμπλέκονται.
Μας κατασυκοφαντούν ενώ στο κάτω-κάτω, όλοι οι εκλεγμένοι είμαστε, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,  μέλη κόμματος του Δημοκρατικού τόξου.
Καταληκτικά δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση :
Ότι έχουμε γονατίσει οικονομικά με τα έξοδα που προκύπτουν, επειδή βρεθήκαμε στο στόχαστρο ενός συστήματος που προκειμένου να κάνει τη δουλειά του δε σέβεται τίποτα και έτσι αναγκαζόμαστε να επωμιζόμαστε το κόστος νομίμων ενεργειών.
Ότι απεχθανόμαστε τις τακτικές ισοπέδωσης των πάντων, που εφαρμόζονται είτε από τη Χ.Α. είτε από αυτούς που εμφανίζονται ως αντίπαλοί της.
Ότι οι «πάσης φύσεως ενέργειες» που  προαναγγέλλουν, χωρίς σκόπιμα να διευκρινίζουν αν θα είναι νόμιμες, αν εφαρμοστούν εναντίον μας και τεθεί σε κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα και η ζωή μας, τότε δεν θα γίνουμε σάκος του μποξ κανενός!
Συνάδελφοι της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,
Εμείς οι Εργαζόμενοι στελέχη και μέλη του ΚΣΥΑ, δεν είμαστε αντίπαλοί σας!
Αν θέλετε οπωσδήποτε αντίπαλο για να δικαιολογείστε την παρουσία σας στο Κίνημα, ψάξτε αλλού τους φασίστες!
Ελέγξτε επίσης το βρώμικο σύστημα που,  παραπληροφορώντας  σας θέλουμε να πιστεύουμε, σας οδήγησε σε αυτή την απάνθρωπη στάση εναντίον μας.
Το σύστημα που για τα «κουκιά», σας χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά του και που νέμεται με ψευδεπίγραφες δυνάμεις , προσωπικά οφέλη από το Κίνημα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Κ.Σ.Υ.Α.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη