11 Μαρ 2017

Οι 4 ερωτήσεις που ένας άντρας θεωρεί παγίδα

Στο άκουσμα αυτών των ερωτήσεων κρίσεως ένας άντρας νιώθει την ανάσα σου καυτή. Και πολύ καλά κάνει.

Είτε τις κάνεις με αγνή πρόθεση είτε για να πιάσεις λαβράκι (μεταξύ μας μιλάμε, το 2ο είναι ο κανόνας, το 1ο η εξαίρεση), οι συγκεκριμένες ερωτήσεις τον κολλάνε στον τοίχο σαν την τσίχλα. Τι σκέφτεται όταν του τις κάνεις; ΑΥΤΑ:
Γιατί χώρισες με την πρώην σου;

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, αναφέρει πως οι γυναίκες λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την πρότερη συμπεριφορά των ανδρών στις σχέσεις τους ώστε να φυλάξουν τα δικά τους νώτα στο μέλλον. Αν, για παράδειγμα, σου παραδεχτεί ότι η πρώην σε χώρισε γιατί την απάτησες, το τελευταίο πράγμα που θα εκτιμήσεις είναι η τρέχουσα ειλικρίνειά του. Αγχώνεται γιατί ξέρει πως ο τρόπος που χωρίζει θα σε οδηγήσει σε συμπεράσματα για το άτομό του.
Ποια από τις φίλες μου συμπαθείς περισσότερο;

Βρετανοί ψυχολόγοι αναφέρουν πως 9 στις 10 γυναίκες δεν γελάνε ιδιαίτερα με τα αστεία ερωτικά πειράγματα των συντρόφων τους προς τις φίλες τους. Σωστό, δεν είναι κακό να ενοχλείσαι, αλλά εδώ δεν λέμε αυτό. Εκείνος θεωρεί παγίδα αυτή την ερώτηση γιατί φοβάται μήπως το "συμπαθείς" το μεταφράζεις σαν "γουστάρεις". Είστε και οι δύο σας πολύ καχύποπτοι, έχω να πω εγώ.
Πού πάμε εμείς οι δύο;

Είτε είστε μαζί 3 μήνες, είτε 3 χρόνια αυτή η ερώτηση είναι κάπως κρίσεως, όποτε κι αν ακουστεί. Μετά από το σεξ; την ώρα του χαλαρού γούτσου-γούτσου στον καναπέ; μετά από 4 τζιν τόνικ; Χτυπάει ευαίσθητες χορδές, σωστό τάιμινγκ δεν θα υπάρχει αν δεν είστε στην ίδια φάση. Κι εσύ προφανώς την κάνεις γιατί όντως θες να μάθεις πού πάει αυτή η σχέση. Είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη ν' ακούσεις την απάντηση;
Θα σε πείραζε αν συναντούσα τον πρώην μου;

Βρε πονηρούλα, τι τον ρωτάς και γιατί τον ρωτάς; Θες όντως να πάρεις τη συγκατάθεσή του ή επιχειρείς να τον τσιγκλίσεις; ή μήπως τον τεστάρεις; Αν σου πει "όχι", τότε μάλλον θέλει να το παίξει παραπολύ άνετος (κράτα μία πιθανότητα να είναι κιόλας). Αν σου πει "ναι", τότε καλή τύχη κι αν σου πει "γιατί να τον συναντήσεις";, που είναι και η πιο αναμενόμενη απάντηση- ερώτηση, φρόντισε να έχεις έναν καλό λόγο.







.ladylike.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη