19 Μαρ 2017

Νεκρός επιχειρηματίας : Αγνοούνταν 5 μήνες, πού βρέθηκε

Μετά τις έρευνες του
«Τούνελ» που κινητοποίησαν τις Αρχές, το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου, δύτες εντόπισαν στο βυθό το αυτοκίνητο του 60χρονου. Στη θέση του οδηγού ήταν νεκρός ο ίδιος, δεμένος με ζώνη ασφαλείας.
Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο γιος του Παναγιώτης Μετζιδάκης είχε ταξιδέψει από τα Χανιά και βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» γεμάτος αγωνία για την τύχη του πατέρα του.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο επαγγελματίας δύτης Θρασύβουλος Χειλουδάκης προανήγγειλε την πραγματοποίηση έρευνας στο λιμάνι της Σούδας μετά από σχετική εντολή του Εισαγγελέα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ανάποδα σε βάθος δέκα μέτρων και σε απόσταση 10 – 15 μέτρων από την προβλήτα, με τα τζάμια ανοιχτά.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην λιμενική ζώνη, μπροστά από την προβλήτα “Ανδρείας”, το πιο πολυσύχναστο σημείο του λιμανιού. Μαζί με τον επαγγελματία δύτη, στις έρευνες συμμετείχε και ο στενός φίλος του άτυχου επιχειρηματία Σταύρος Σταυρουλάκης.

Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης. Εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο Διευθυντής ειδήσεων στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» ανέφερε πως από το ρεπορτάζ προκύπτει πως το αυτοκίνητο ήταν για αρκετούς μήνες στο βυθό, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Όπως είπε το λιμάνι της Σούδας διαθέτει σύγχρονες κάμερες ασφαλείας που διατηρούν το υλικό που καταγράφουν, για τρεις μήνες. Η Αγγελική Νικολούλη πρότεινε να εξεταστεί το πρόσφατο υλικό για τυχόν στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση.

fimes.g
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη